Двоє хуліганів побили волинянина за цигарку

Двоє хуліганів побили волинянина за цигарку
Причиною конфлікту стало бажання двох нетверезих молодиків закурити: відповідь про те, що на цигарки треба заробляти, вкрай обурила зловмисників.

Про це інформує УМВС України у Волинській області.

Подія трапилася у селищі Заболоття Ратнівського району: двоє братів вчинили хуліганські дії щодо місцевого жителя і пограбували його.

У ході досудового розслідування встановлено: словесна перепалка та шарпанина перейшла у бійку. У результаті брати-хулігани повалили чоловіка на землю, били та натирали обличчя землею. А потім відібрали гаманець з грошима та банківськими картками, спричинивши потерпілому збитків на загальну суму майже 6000 гривень.

Про вчинення правопорушення потерпілий повідомив міліціонерам. Тож уже за кілька годин хулігани давали пояснення у райвідділі міліції.
Ратнівський районний суд Волинської області визнав підсудних винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За сукупністю злочинів один зі зловмисників отримав три роки позбавлення волі, інший - два з половиною роки ув’язнення. Крім того, підсудних зобов’язали сплатити потерпілому понад сім тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
предупреждает, курение - опасно для Вашего здоровья.
Чи думали, що просто так це пишуть?
Відповісти
думаєте по Луцьку таких мало ходить...
Відповісти