Чиновник в нетверезому стані скоїв аварію біля Луцької міської ради

Чиновник в нетверезому стані скоїв аварію біля Луцької міської ради
В передобідню пору, біля Луцької міської ради, чиновник в нетверезому стані зачепив своїм автомобілем автівку депутата Луцької міськради.

24 червня начальник господарсько-технічного відділу Луцької міської ради Ігор Давидов скоїв аварію, перебуваючи в нетверезому стані.

За словами очевидців, незначне пошкодження отримала автівка депутата Луцької міської ради Миколи Яручика, а також зачепив авто припарковане неподалік скверу, де знаходиться пам’ятник Святому Миколаю.

Відтак Микола Романюк одразу підписав наказ про його звільнення.

«Давидов в нетверезому стані був затриманий біля міської ради в передобідню пору. Тільки що я підписав заяву про його звільнення», - мовив Микола Романюк.

Сам депутат Микола Яручик в коментарі ВолиньPOST стверджує, що претензій до винуватця ДТП не має.

«Я б це навіть аварією не назвав, там лише невелика подряпина, навіть нічого не видно. Я це випадково побачив, вийшов із сесійної зали – побачив працівників ДАІ. Навіть смішно стало: ніяких пошкоджень нема, лише – невелика подряпина. Я ніяких претензій до водія не маю. То трохи постояв біля машини і пішов далі голосувати на сесію», - розповів він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Несправедливо! Я ж з Романюком зранку бухав, а зільнили лише мене!
Відповісти
Тебе спалили, а мене ні!
Відповісти
... і ото, що там наблювали за собою приберіть!
добре хоч пляшки залишаєте, а то попєрєднікі були не такі щирі
Відповісти
день в день рік за роком... сколь веревочке не виться, все равно конец придет...
Відповісти
він в 90-х не тільки бухав ))
Відповісти
місця, будь ласка, поподробніше
Відповісти
Давидов - "запійний" таварісч. Це не вперше, просто усе сходило з рук. Очевидно, зекономив грошенят за рахунок закупівлі для міськради олівців, корзин для сміття і туалетного паперу вищої якості. Але до пори жбан воду носить. Не вкладається в голові, що це трапилось в день сесії міської ради, всередині дня та й ще навпроти приміщення представницького органу міста. Ляп усьому колективу "інституту" самоврядування, плювок в обличчя голові міста, плювок в обличчя самому місту, плювок в обличчя самій владі.
Відповісти
Там все мутно. Машина Давидова, але він ніколи наскільки я знаю не їздить за кермом, там в нього з п'ять водіїв.В нас просто таки люди-гієни дай тільки гнільци напасти.
Відповісти
Та ви подивіться як в Луцькому ЦНАПі по серед дня бухають, а інші відділи. Та бардак.
Відповісти
Знаю Давидова ще з військової служби, потім він працював барменом у художньо-офомлювальному комбінаті, а тоді - в раді. Дуже колготний чувак. На останній роботі він за чаркою горілки усім казав: "Я могу всьо, могу помочь, но только за бабкі". Бабки (гривня, євро, долар, юани, шекелі, фунти іт.д.), марнують чиновників, і без того виснажують їхні черстві душі. Погано, що в місьраді "всьо могут", але лише за "бабкі". Але це нерідко закічується маленькими неприємностями. Такими, як в Давидова, чи трішки сумнішими.
Відповісти
Останні новини
Чиновник в нетверезому стані скоїв аварію біля Луцької міської ради
24 червень, 2015, 15:15