«Ви оці шпигунські штучки кидайте», – Гузь до Івахіва

«Ви оці шпигунські штучки кидайте», – Гузь до Івахіва
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь стверджує, що за ним слідкували «невідомі особи» з фотоапаратом і відеокамерою.

Про це Гузь пише у Колонці автора на ВолиньPost.

Гузь повідомив, у Ратному відбулася акція «Геть молочну мафію!», яка мала на меті привернути увагу до проблеми заборгованості молокопереробників перед селянами за здане молоко.

«Під час акції невідомі мені особи здійснювали фото- та відеозйомку. Їм у цьому не перечили. Пізніше місцеві жителі підказали, що ці люди мають пряме відношення до виборчого штабу члена Партії регіонів Степана Івахіва», – написав Гузь.

«Після завершення заходу я та активісти районного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «За Батьківщину» виїхали для зустрічі з активістами у селі Видраниця. Невідомі на автомобілі пересувались за нами, так би мовити, по п’ятах», – повідомив Гузь.

«Вирішив спинитись і вияснити, хто вони такі. На жаль, переслідувачі відмовились спілкуватись і відповідно не представились. Після таких моїх дій, видно, перелякались та поїхали до Ковеля», – зробив висновок депутат облради.

«Степан Петрович! Ви оці «шпигунські штучки» кидайте», – написав Гузь.

Він повідомив, що депутатські звернення з цього приводу він скерує до правоохоронних органів області

«Треба поставити крапку у цих «шпигунських історіях», – написав Гузь.

Нагадаємо, наприкінці квітня цього року Ігор Гузь поширив інформацію, що під час передвиборчого туру по Волині за представниками «Фронту змін» слідкували невідомі люди. Мовляв, під час зустрічі народного депутата Лесі Оробець із виборцями вони фільмували зустріч на відеокамеру. відмовилися називатися, лише повідомивши, що вони журналісти. Тоді Гузь повідомляв, що він спілкувався з місцевими мешканцями, які сказали йому, що невідомі люди – це люди Степана Івахіва.

Пізніше стало відомо, що це були журналісти газети «Слово Волині», появу якої пов'язують з початком неформальної передвиборчої кампанії співвласника групи компаній «Континіум» Степана Івахіва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь, Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мания преследования.
Відповісти
Вже не цікаво. Щось таке вже здається було. Пане Гузь, включіть фантазію, вигадайте щось цікавіше. А то читаєш і - дежавю.
Кажуть фобія така є - камеробоязнь )))) називається.
І нашо тоді на той мітинг журналістів запрошували, якщо камер там бути не мало.
Відповісти
Ну вже роздули. Їхали знімали і що далі? З цього цирк робити...
Відповісти
Цікаво що Волиньпост зробили з цього новину, є в колонці автора і стаття продублювана в форматі звичайної новини. Щось тут не чисто з волиньпостом.
Відповісти
Якщо людина була обрана громадою то як громада може його контролювати? По відео Ігор Гузь представляється не як громадянин України, а як депутат. А депутатів що не можна знімати на камеру? Депутатська робота повинна бути прозорою і відкритою! А ось з Гузем щось все по іншому. Цікаво що він такого робить що це не повинні бачити і знати люди...
Відповісти
цих людей вже давно немає їх вигнали
Відповісти
Гузь - параноїдальний психопат з гітлерівськими замашками. Як тільки йому немає що сказати путнього про свою діяльність, так його відразу починають переслідувати, знімати, фотографувати, тощо. Та кому ти на фіг треба? Ти ж депутат, а шо доброго ти для людей зробив? Бандештат? Та мені він до одного місця - я дітей кормити не маю чим! Понабирав купу дітей і проводить дуже значимі акції: тинання туди-сюди вулицями з криком геть курцям і ше всяка дурня! Ти за реальні проблеми думай, а не шукай собі уявних переслідувачів! Їздити по селах і лозунки мудрі кидати багато хто може, а ти ні чорта не робиш там у своєму депутатському кріслі!
Відповісти
Останні новини
«Ви оці шпигунські штучки кидайте», – Гузь до Івахіва
27 червень, 2012, 09:03