Стало відомо, хто переміг на виборах ректора луцького «політеху». ФОТО

Стало відомо, хто переміг на  виборах ректора луцького «політеху». ФОТО
Під час другого туру виборів ректора Луцького національного технічного університету найбільшу кількість голосів набрав депутат Луцької міської ради, а також завідувач кафедрою Петро Савчук.

Про це стало відомо після підрахунку голосів другого туру виборів ректора ЛНТУ 24 червня.

Петро Савчук обійшов свого основного опонента, Зоряну Герасимчук майже на 249 голосів, набравши загалом 373 голоси.

Також відомо, що за попередньою інформацією у Ковельському промислово-економічному коледжі ЛНТУ за Савчука проголосувало 82 відсотки виборців, а за Герасимчук близько 3 відсотка, у Любешівському технічному коледжі ЛНТУ 65 відсотків проголосувало за Савчука і 21 відсоток проголосував за Герасимчук.

У Луцькому технічному коледжі Петро Савчук отримав 49 відсотків голосів, а Зоряна Герасимчук 33 відсотки голосів, четверо виборців не підтримали жодного кандидата.

На виборчій дільниці у Луцькому національному технічному університеті всього проголосувало 525 виборців із загальної кількості 552. Перед підрахунком голосів члени виборчої комісії підрахували невидані бюлетені, яких нараховувалось 27 штук і їх було знищено.

На головній виборчій дільниці Петро Савчук отримав 373 голоси (67, 57%), Зоряна Герасимчук 124 (22, 46%) голоси. Недійсними було визнано - 2 бюлетені, а не підтримали жодного кандидата 26 виборців(4,71%).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 54
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВІТАЄМО!!!
Відповісти
як давали - так і даватимемо...
Відповісти
Перемогла брехня.
Вітаю Ігоря Петровича з придбанням.
Відповісти
скупка голосів пройшла з успіхом, тепер восени повернети голосами на місцевих виборах. 90% ЛНТУ самі знаєте за кого проголосують восени
Відповісти
Настав кінець політехнічному.... Спочатку кафедру довів, тепер за все взявся!!!
Відповісти
На цей раз перемогла правда. Люди захистили свій вуз від "приватизації" кланом не вельми розумних нащадків батька. Правда завжди торжествує, хоч інколи з запізненням. Вітаю Савчука з вступом на престол вузу. Є сподівання, що справи в ЛТУ підуть краще.
Відповісти
Ви впевнені в томуб що Петро розумніший?
Відповісти
влучно сказано
Відповісти
Підтримую !
Відповісти
да здраствуєт кароль!!! а бажидарникаф гарасимчукоф - фтопку!
Відповісти
чому Ви так?
Відповісти
сімейний падряд реальна всіх задолбаффф) в натурі. пасувало б мати хоча б трохи совісті і скромності
Відповісти
З кожним подібним коментарем все більше розчаровуюся в людях
Відповісти
чому ви всі так не любите Зоряну, кому з вас вона зробила щось погане?
Відповісти
в очі не бачили. просто нас жаба давила. ми ж щирі українці, яким гріє серце западло іншому))))))))))))
Відповісти
А не треба підлеглих мати за лайно, вказівки вар'ятські давати та витребеньки свої хоч інколи вгамовувати.
Відповісти
я буду поважати Віктора Володимировича та його дітей незалежно від результатів виборів
Відповісти
ну показник корупції буде результатом
на кафедрі він брав, цікаво чи ректором буде схеми ламати
Відповісти
Вітаю Петровича!Нарешті буде спокій...
Відповісти
Це провокації та фальсифікаії! Я ж членам комісії долари заплатила! Я мала би бути ректором!!!
Побачимося в суді.
Відповісти
як вам не соромно?
Відповісти
перемогло добро)
Відповісти
Морохова чи Мотлохова? Швидше за все - другий варіант.
Відповісти
Я Валентина Олександрівна Морохова, завідуюча кафедрою менеджменту ЛНТУ, Вам юначе повинно бути соромно, Ви навіть викладачів не знаєте, не говорячи про предмети
Відповісти
Вам як не соромно? Можливо,я вас не знаю, але добре знала одного покійного викладача з вашої кафедри. Про мертвих негативне не говорять. Тому я промовчу. І про такси на вашій кафедрі і про все інше.
Відповісти
я ж не хабарниця, чого мені соромитися?
Відповісти
нА ФОТО ВСІ ПІДЛАБУЗНИКИ
Відповісти
ЛНТУ - прощай, об'єднаний СЄНУ - процвітай! Вітаю Ірину Мирославівну з майбутнім ректорством в об'єднаному СЄНУ
Відповісти
це точно, так розвели народ
Відповісти
тебе на фото просто немає , от ти і бісишся
Відповісти
Ігор П. ти шо курив?
Відповісти
вальнув як у штани:-)
Відповісти
Боже, люди, навіщо стільки бруду? Поживем - побачим. Для вас хто б не виграв, то все одно писали б "все куплено, всі продажні..." Виграла б Зоряна - сказали б "фу.. вона залякала всіх, підкупила"... Я вважаю, що виграв достойний... не дарма всі підтримали Петра Петровича... І ваш бруд, заздрість та безпідставні заяви про підкуп залиште при собі. Щастя і добра всім!
Відповісти
студент. студенти ЛНТУ так багато буквів апріорі знати не можуть. ти певно викладач. може і дацент або прахвєсар.
Відповісти
Та й ти не студент. Студенти Політеху не знають, що є таке важке слово "АПРІОРІ".
Відповісти
А студенти СЄНУ знають стільки буквів, що аж радісно стає на душі. Проймає гордість за всіх студентів усіх університетів України. Усі вони розумні та геніальні. Виняток - студенти Луцького НТУ.
Відповісти
за моїх студентів не турбуйтесь, вони все знають
Відповісти
Я навчаюсь в ЛНТУ на 1 курсі і ми ще на початку семесту знали,що таке апріорі. Тому не потрібно казати того, що не знаєте! Вам би тільки обговорювати когось і казати хто гірший, а хто кращий! Все залежить не від того, який університет, а від самої людинм і її бажання вчитися.
Відповісти
радий за Вас, Юля. Дасть Бог,, це Вам в житті придасться. Тільки сильно не горюйте.Всебуде добре:-)
Відповісти
Переміг Савчук – купив виборців Палиця. Якби перемогла Зоряна – клан залишився при владі, використовуючи адмінресурс. Переміг би Папа Римський – підступні впливи Заходу. Як ви коментатори довбані вже дістали… А припустити, що голосували чесно, та не змогли правильно оцінити кандидатури, слабо? Політех поганий, а всі ви такі білі і пухнасті. Якби хотіли, ніякого хабарництва тут не було б. Не треба робити вигляд праведників. Признайтесь, усьому місту завжди вигідно було підтримувати такий стан речей. А як же усім вигідно почуватися жертвою Божидарників. Не треба їх демонізувати та перебільшувати можливості. Якщо мали бажання – скинули Януковича. Немає бажання – бабка із сусіднього під'їзду зможе встановити диктатуру.
Відповісти
Я не песиміст. Та з ним погоджуюсь. Ті тролі цих кандидатів навіть в лице ніколи не бачили. Головне, що вже є новий керівник. А всі інші мають помагати і контррлювати його. Якби студенти не давали, то ніхто і не брав би. Логічно? Тільки ж сопляки не хочуть вчитись а мамі з татом кажуть, що в мене всі вимагають хабарів. А з другої стопони, якби не хабарі, то в нас би ті університети так не розвинулися б.
Відповісти
Напевно ви не знаєте нового ректора. Я, на жаль, знаю. Тому й песиміст. Скажу так – шансів мало, але є надія. Краще вже так. Стосовно "допомагати та контролювати". Зоряна, швидше всього залишиться проректором, чи хоча б завідувачем кафедри, і маючи залишки влади стільки Петрові сала за шкіру заллє! Отут і почнуться в універі справжні інтриги. З'явиться цікава рівновага. У Петра, як ректора, все таки більше влади буде. А Зоряна набагато досвідченіша інтриганка. Хто кого? Про хабарництво. При будь якому ректору брали (давали), беруть (дають) і брати (давати) будуть. Ректор не Бог – проти усіх виступити, навіть при бажанні, не зможе. Свідомість суспільства міняти треба. А для цього років 30-50 потрібно.
Відповісти
А інтриганка, часом, не циганського роду ? Ще в Голобах є схожі..
Відповісти
Тепер у вельмишановного ректора на дачі працюватимуть не окремі студенти ,а пів університету,в нас повіти хочуть зробити то чому б і панщину ні?)$
Відповісти
А за кого голосувала екс-коханка ?..
Відповісти
Хто ж це така екс-коханка?
Відповісти
Люди добрі схаменіться. Навіщо стільки бруду про людей, яких не знаєте чи знаєте? Розберіться в свому особистому лайні. Почніть з себе. Не беріть, не давайте. Якщо так переживаєте за особистість ректора, то хто голосував за Петра Петровича - привітайте, а хто за Зоряну Вікторівну - поспівчувайте, але не обливайте брудом, будьте вище цього, якщо вважаєте себе порядною людиною. Все буде добре у нас панове. Слава Україні!
Відповісти
Для чого ВИ поливаєте брудом наш вуз?
Ми,СТУДЕНТИ пишаємося, що навчаємось, саме в Луцькому НТУ!!!!!
Після вступу ми отримала багато можливостей, досягнень та знань, адже тут працюють розумні люди, які допомагають студентам реалізуватися та досягнути успіхів!!!
Якби в Луцькому НТУ було стільки хабарництва і неосвідчених студентів, невже б ми мали високі рейтинги, кваліфікованих випускників та хороших спеціалістів?Я звісно все розумію, Луцький НТУ виявися кращим ніж СНУ(за рейтингом) і всіх Вас давить "Велика Жаба заздрості", проте, люди одумайтеся!!!Всі хочуть змін, але коли ти їх впроваджуєш і вони дійсно дієві, всі "песимісти" починають скаржитися та проявляти своє невдоволення...То для чого тоді була Революція Гідності?..
Відповісти
Студенти, зазвичай, бувають освіченими або неосвіченими. А хто такі неосвіДчені я не розумію. - Може ті, хто не встиг освідчитись в коханні?
Відповісти
Шановні, пан Петро порядна людина, це сьогодні рідкість. Поживемо і побачите, що на цей раз все правильно. Знаю, що пишу. Удачі всім !
Відповісти
хотілося б вірити
Відповісти
вишу хана
Відповісти
Про рівень знань студентів цього вишу ходять легенди. Мені як нікому відому які аони приходять після 5 років навчання. Дизайнери- випускники "щось чули про Фотошоп". Бурчак фореве!
Відповісти