За розпусні дії Мацевку загрожує кримінальна відповідальність, - УМВС Волині

За розпусні дії Мацевку загрожує кримінальна відповідальність, - УМВС Волині
Міліція Волині розпочала перевірку за фактом розпусних дій учасника одного з талант-шоу Андрія Мацевка.

Інформація про це з’явилася в мережі Інтернет, повідомляє прес-служба Волинської міліції.

– У публікації, зокрема, йде мова про те, що група активістів вдома у 14-річного підлітка застала учасника одного з талант-шоу, який під час переписки на сайті знайомств пропонував неповнолітньому інтим. Відомості про вказаний факт внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень міськвідділу міліції, – повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. У випадку доведення вини чоловіку загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мацевко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще навіть не гей, а просто пітарас:-D справжній талант)))
Відповісти
Не захищаю педофілів. Проте, на мою думку, такі дії з інсценуваннями зустрічей псевдо-активістами: незаконне позбавлення волі тощо теж мають переслідуватись кримінально. Хіба такі провокації і потім "відловлювання" хай і збоченців дозволені? Міліція, прокоментуйте!
Відповісти
На вашу думку тих збоченців потрібно охороняти та бавити?Ні в якому разі не переслідувати і не відловлювати? То запропонуйте їм свою дитину, щоб розважити скривджених педофілів...МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ! ТАК ТРИМАТИ! НЕ ДАВАЙТЕ ПРОДИХУ ЗБОЧЕНЦЯМ! ТРИМАЙТЕ ЇХ У СТРАХУ!!!
Відповісти
А я вважаю, що такі методи є профілактикою проти розвитку педофілії. Тому, я підтримую роботу активістів. Молодці! Бо потрібно робити розголос і висвітлювати цих збоченців, щоб їх знали в лице. Тоді вони 10 раз подумають чи йти на такий злочин. Бо злочинність росте тільки тоді, коли вона залишається безкарна і не осуджується громадою. Від того виходить, що сам народ обирає свідомо чи не свідомо, пасивно чи активно, в якому середовищі нам жити.
Відповісти
Посадити цього п*ра/педофіла і горе-співака на нари....
Відповісти
К нам его, будем рвать очько, накажем!!!)))))))
Відповісти
Я вас не цую!
Відповісти
По Мацевку видно зразу, що він за пташка! Але на нари треба і активістів, і 14-річного розпусника, який прикриваючись законом спілкується з чоловіками про "ето". І в ту ж компанію його батьків! Закрити всіх в одну камеру. Оце буде справедливо!!!
Відповісти
"група активістів" робила у 14-літнього підлітка? Щось активно з ним робили? :)Чи дрочили на переписку з Мацевко?
Відповісти
Починаю полювання на тих "активістів". Скоро вони стануть тими з ким так активно "борються" і їхня боротьба тоді втратить сенс :).У мене для них вже заготовлений здоровенний пластмасовий член,змащений смальцем :)
Відповісти
А чому б не спробувати активістам повідловлювати збоченців в зоні АТО ?..
Відповісти
Петро, кожен на своєму місці бути повинен, хто тоді педофілів в Луцьку відловлюватиме?
Доречі, поважаю героїв АТО, але вже надоїло слухати, чуть щось всіх в ато посилають, шо ви вчепилися до того ато!
Відповісти
ВОТ ЭТО АКТУАЛЬНО! ПОДДЕРЖИВАЮ!!!
Відповісти
горе захисники мацевка, були б у вас власні діти, то по інакшому б заспівали! За п*раса-педофіла заступаєтесь! Сором! Треба ще й вас таких перевірити педофілозахисників!
Активісти молодці, унизили як треба!
Відповісти
Я не бачу тут захисників цього збоченця. Але цим активістам треба дати добряче по руках чи ще по чомусь. Ніхто, ще раз наголошую, ніхто не має право творити беззаконня - ні педофіли, ні мисливці-провокатори. Одна справа якби той хворий ходив і на вулиці гвалтував підлітків, але якщо 14-річна зараза завела сторінку на сайті знайомств - хай отримає на свою дупу проблеми. До речі, сам батько 16-річного сина.
Відповісти
Останні новини
За розпусні дії Мацевку загрожує кримінальна відповідальність, - УМВС Волині
24 червень, 2015, 19:28