Юні волинські інформатики та техніки навчалися у найкращих фахівців ІТ-технологій

Юні волинські інформатики та техніки навчалися у найкращих фахівців ІТ-технологій
З 15 по 21 червня 2015 року Волинською обласною Малою академією наук за сприяння управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації проведено обласні літні школи «Робототехніка та мікроелектроніка» і «Юний програміст».

Третій рік поспіль у м. Луцьку на базі Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 20 талановитих юних інформатиків та техніків навчалися у найкращих фахівців області в галузі ІТ-технологій, програмування, робототехніки та мікроелектроніки.

Відбір до літніх шкіл проведено серед переможців обласних та Всеукраїнських конкурсів, турнірів та олімпіад – школярів 8-10 класів з Горохівського, Іваничівського, Локачинського, Маневицького, Луцького, Ратнівського районів, міст Володимира-Волинського, Ковеля, Луцька, Нововолинського ліцею-інтернату та Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату I – III ступенів "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Літні наукові школи – сучасна форма роботи з обдарованою учнівською молоддю. У програмі шкіл – раціональне поєднання лекційних, практичних занять, психологічних тренінгів та активне дозвілля. Водночас, удосконалюючи, а почасти і відкриваючи для себе нові знання у сфері програмування та робототехніки, учні брали активну участь в обговоренні актуальних та перспективних проблем сучасної науки, здобували важливі навички організації науково-дослідницької роботи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юні волинські інформатики та техніки навчалися у найкращих фахівців ІТ-технологій
25 червень, 2015, 11:27