Волиняни накрали лісу на 40 тисяч

Волиняни накрали лісу на 40 тисяч
О 9:40 у ковельський міськвідділ міліції надійшло повідомлення спеціалізованого лісогосподарського підприємства про те, що з 4:00 по 5:00 біля села Бахів Зеленського лісництва скоєно незаконну порубку лісу.

Сума завданих збитків становить 40594 гривень, - повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

Оперативним шляхом встановлено: до вчинення кримінального правопорушення причетні троє волинян віком від 32-х до 50-ти років. Усі вони – жителі району. Незаконну здобуту деревину вилучили.

Відомості про вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Такі протиправні дії караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В гаразджі серед білого дня крадуть
Відповісти
А що ж тому сільському жителю робити, коли електтрика, газ, елементарний одяг, ВСЕ втридорога? Жерти холодну і сиру їжу? Чи зготувати на дровах? Бо оплативши за енергоносії та купивши щось по наявним цінам - на дрова уже нема... Ох, скоро почнеться - ддо зими лісники будуть 2-х видів - ті, кого ВЖЕ цюкнули сокирою "застукані" селяни в лісі, і ті, хто в той ліс НЕ ХОДИТЬ, бо народ може і того... лююструвати...
Відповісти
А ви думаєете = це краде сільський житель, зовсім ні. Сільський житель купує у лісника дрова, і не піде красти. Ви краще самих лісівників перевірте. У ратнівському районі масово виділяють ділянки і вирубують ліси, і везуть його і везуть його, і не простий сілький житель. Ось так. Лише кому до це діло, ось тільки покричати , і зайнятися популізмом, мти усі вміємо....
Відповісти
І так, ловлять в нас СЕЛЯН, які ДРОВ НАРУБАЛИ (бо на газ тупо НЕМАЄ грошей), і ввалюють їм завідомо непідйомний цінник, а от того, хто ВАГОНАМИ пи..., тобто краде - на Лексусі з охороною катають! Ліс належить НАРОДУ! Не дасте людям просто ВИЖИТИ, не дадуть скоро вам ЖИТИ!
Відповісти