Луцька міська рада оголошує конкурс кращих громадських ініціатив

Луцька міська рада оголошує конкурс кращих громадських ініціатив
З 10 до 31 липня у Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку (вул. Лесі Українки, 35) проводитиметься прийом анкет ініціатив.

Потому, робоча група проведе оцінку поданих анкет ініціатив і усі затверджені і відхилені ініціативи будуть опубліковані у газеті «Луцький замок» та на офіційному сайті Луцької міської ради у термін з 01.08.2015 по 15.08.2015, повідомляє прес-служба міської ради.

Крім того, затверджені анкети ініціатив мають бути розміщені для голосування на офіційному сайті Луцької міської ради з 15.08.2015 по 24.08.2015.

Нагадаємо, що вартість реалізації однієї ініціативи не повинна перевищувати 50 000 грн. Співфінансування учасників ініціативної групи (жителів міста) у розмірі не менше 10% від загальної вартості проекту однієї ініціативи.

Ініціативи можуть бути спрямовані на:

- благоустрій мікрорайонів, вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, облаштування місць для вигулу собак та пішохідних доріжок, озеленення та освітлення прибудинкової території тощо);

- покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах; організація дозвілля (проведення спортивно - масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат будинків, мікрорайонів, облаштування ігрових кімнат для дітей, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді);

- розвиток велоінфраструктури (встановлення велопарковок, нанесення дорожньої розмітки для велоруху);

- покращення екологічної ситуації у місті (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, облаштування місць збору сміття, утримання природоохоронних зон та берегів річок);

- розбудова, збереження та відновлення історично-культурної спадщини міста (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба поставити пам'ятник головному невтомному спритному громадському ініціатору Петі Верзуну. Він заслужив на це. Справжній талант.
Відповісти
Останні новини
Луцька міська рада оголошує конкурс кращих громадських ініціатив
25 червень, 2015, 14:40