З'явилися обличчя Героїв на білбордах Волині. ФОТО

З'явилися обличчя Героїв на білбордах Волині. ФОТО
Волинська відповідь російському агресорові – обличчя земляків-Героїв на білбордах, що встановлені в усіх куточках області. І хай би що не казали скептики, одначе то – крок до перемоги у інформаційній війні, позаяк у такий спосіб можна упевнено заявити: Україна має Героїв і вони здатні захистити її цілісність, незалежність та майбутнє.

Про це повідомляє прес-служба обладміністрації.

Білборди із зображеннями волинських демобілізованих у рамках реалізації інформаційної кампанії, мета якої – підняти статус українського військового та популяризувати героїзм вояків-атовців, зокрема волинян, розробили в облдержадміністрації. Сам же масштабний проект реалізовували, залучивши фахівців райдержадміністрацій та міських рад. У результаті на теренах Волині, в особливо людних місцях, з’явилося трохи більше 50-ти білбордів.

На паперових «полотнах» – уродженці Волині. На одному фото – мешканець Ковеля, рядовий Олександр Ціолковський та його синочок.

Герой із міста залізничників – водій-механік захищав Батьківщину у складі 14 ОМБР. Мав позивний «Стиляга». Герями білборду також стали і уродженець Луцького району рядовий Андрій Суй із донечкою. Андрій також служив у 14 бригаді.

Слід зазначити, що особливо вподобали ідею ковельчани. Зокрема фахівці Ковельської райдержадміністрації не лише розмістили готові борди на території району, а й розробили власні, аби в такий спосіб висловити вдячність краянам, котрі, ризикуючи власним життям, захищали рідну землю. Це – молодший сержант Микола Булік, старший солдат Богдан Сахарчук, солдати Сергій Літвінович, Андрій Панасюк та Тарас Чапко.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну всьо пермога за нами... )))
Відповісти
Коли нарешті роздадуть повістки в сесійній залі?????
Відповісти
То ми вже війну не пам'ятаємо? за мир не боримося? за єдину Україну від сходу до заходу? Фото загиблих, їх матерів, дружин та діточок на бігбордах не будуть патріотично виглядати?
Відповісти
Останні новини
З'явилися обличчя Героїв на білбордах Волині. ФОТО
26 червень, 2015, 09:26