10 найдорожчих особняків з відомих фільмів. ФОТО

10 найдорожчих особняків з відомих фільмів. ФОТО
Кожному з нас хотілось жити у власному будинку – відомому, або хоча б красивому.

Один з провідних світових брокерів, Девід Майз, володіючи великою кількістю інформації про нерухомість з усього світу, провів цікаве дослідження, визначивши величину вартості, яку покупцеві довелося б викласти за один з багатих будинків, що колись з’являлися на телеекрані, зазначає видання Всвіті.

Пропонуємо до Вашої уваги 10 відомих кіноособняков – розкішних, видовищних будинків.

«Той, хто біжить по лезу бритви»

Особняк: The Ennis House
Вартість: 15 мільйонів доларів
Футуристичний будинок, показаний у фільмі «Той, хто біжить по лезу бритви», – архітектурне диво Френка Ллойда Райта. Він з’являвся в доброму десятку фільмів, від «Дому на пагорбі» до «Години пік». Зараз особняк виставлений на продаж за низькою (для архітектурного шедевра) ціною 15 мільйонів.

«Едвард Руки-ножиці»

Особняк: Gothic Mansion
Вартість: 20 мільйонів доларів
Фасад зловісної фортеці Едварда Руки-ножиці був побудований фахівцями телеканалу Fox. Хоча в самому фільмі адреса конкретно не вказана, та за деякими даними можна визначити, що це Бербанк, маленьке містечко в Каліфорнії.

“Темний лицар”

Особняк: Mentmore Towers
Вартість: 32 мільйони доларів
Щоб отримати готичний особняк для Брюса Уейна, Крістофер Нолан повинен був піти досить-таки далеко від Готема, прообразом якого став Нью-Йорк. Глядачі бачать одну з будівель Бакінгемшира, Великобританія. Такий будиночок обійшовся б любителю замків у 32 мільйони доларів – і додайте ще мільярд-другий на облаштування легендарної Печери Бет.

“Обличчя зі шрамом”

Особняк: El Furedis
Вартість: 40 мільйонів доларів
Справжній будинок Тоні Монтани був розроблений відомим архітектором Бертраном Гудьє. Знаходиться він зовсім не в Майамі, а в Каліфорнії – до того ж брокери стверджують, що точно такий самий особняк в благословенній Флориді коштував би в два рази більше.

“Жорстокі ігри”

Особняк: Ukranian Institute of America
Вартість: 48 мільйонів доларів
Для того, щоб показати розкішний рівень життя Себастіана, режисер вибрав будівлю Інституту України, розташовану на перехресті П’ятої авеню і 79-ої вулиці в Нью-Йорку. Звідси і неймовірна ціна особняка.

«Біллі Медісон»

Особняк: Parkwood Estate
Вартість: 80 мільйонів доларів
Хоча в самому фільмі немає взагалі ніяких конкретних даних про фактичне розташування особняка, найкраще під його опис підходить знаменитий Parkwood Estate.

“Залізна людина”

Особняк: Point Dume
Вартість: 100 мільйонів доларів
Епічного за розмахом і антуражем житла Тоні Старка просто не існує в природі. Більшу частину помешкання геніального винахідника і на дозвіллі рятівника світу режисери зняли в Point Dume, Малібу. Тут, звичайно ж, немає всіх тих суперновинок, якими користується Залізна Людина, але в цілому будинок цілком відповідає його поняттям про розкіш.

«Громадянин Кейн»

Особняк: Hearst Castle
Вартість: 120 мільйонів доларів
Очевидно, що натхненням для Ксанаду, палацу Чарльза Фостера Кейна, став особняк Hearst Castle. Будинок ніхто не збирається продавати, однак брокери все ж змогли оцінити його правильно.

“Хрещений батько”

Особняк: Beverly House
Вартість: 135 мільйонів доларів
Саме в цьому особняку знайшов голову Хартума бідолаха, що ризикнув посперечатися з Хресним Батьком. У реальному житті будинок належав магнату Вільяму Хьорсту – зараз він виставлений на продаж.

«Багатенький Річі»

Особняк: The Biltmore Estate
Вартість: 4 мільярди доларів
Особняк, в якому проводив дозвілля Маколей Калкін у фільмі «Багатенький Річі», належить насправді родині Вандербільт. Сам фільм здебільшого був знятий в Чикаго, але екстер’єри та загальний план будинку, що з’явилися в кадрі, цілком реальні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Специально для украинцев снимите дом в Москве за 40 млн. евро недавнего беглеца Сергея Клюева
Відповісти
А тепер давайте ВОЛИНЯН
Відповісти
Останні новини
10 найдорожчих особняків з відомих фільмів. ФОТО
27 червень, 2015, 22:00