Луцькі пенсіонери стануть студентами

Луцькі пенсіонери стануть студентами
На Волині побували закордонні партнери проекту «Центр освіти третього віку», що реалізовується при Волинському інституті економіки та менеджменту.

24 червня відбулися творчі посиденьки у «Клубі 55+» разом із закордонними гостями, повідомляє Громадське. Волинь.

Навчальний рік в Центрі освіти третього віку розпочнеться у вересні. Але вже є біля трьох десятків пенсіонерів-абітурієнтів. Тут навчатимуть за шістьма напрямками: інформаційно-компютерні технології, англійська мова, здоровий спосіб життя, соціально-правовий, вікова психологія і культурно-мистецький.

Навчальні програми формують спільно з майбутніми студентами. Подібний навчальний заклад вже більше 10 років діє у Ковелі. А для Луцька це новинка.

Аби поділитися багаторічним досвідом, з організації центрів освіти третього віку до Луцька прибули: Роб Марк – почесний секретар Асоціації університетів навчання впродовж життя (UALL, Великобританія), Ерік Селецкі – керівник Центру освіти впродовж життя Технічного університету Зволена (Словаччина), Мірослав Гековіч – викладач Центру освіти впродовж життя Технічного університету Зволена (Словаччина), Аліна Халецька – керівник Університету третього віку Донецького державного університету управління (м. Маріуполь), Євгенія Драгомірова — адміністратор Університету третього віку Донецького державного університету управління (м. Маріуполь).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який універистет !!! Хабариця Степанюк Оксана не може вгамуватися. Закрила ВІЄМ і все що з нею пов"язане все руйнується .Ще Степанюк Оксана каже що вона ПРОФФЕСОР ! Не смішіть людей .Стидоба.Який придурок може їй присвоїти професора.Достатньо що її партнер по видурювання грошей з закордоних закладів та на Україні Горбовий вже має таке звання
Відповісти