Волиняни можуть отримати фальшиві закордонні паспорти

Волиняни можуть отримати фальшиві закордонні паспорти
Управління Державної міграційної служби Волині закликає громадян не
користуватися послугами сумнівних посередників, які пропонують оформлення закордонних паспортів за підвищеними тарифами.

Про це повідомили у прес-службі УДМС України у Волинській області.

Жодна організація в Україні, окрім Державної міграційної служби України, не наділена повноваженнями щодо оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Як відомо, на Волині є фірми-посередники (здебільшого - туристичні агентства), які пропонують оформити закордонний паспорт та «прискорити» термін виготовлення документа.

Інформація про надання послуг з оформлення закордонних паспортів розміщується на сайтах фірм-посередників, де вказано розцінки на оформлення документа, що коливаються від 1000 гривень і більше.

Міграційна служба Волині закликає громадян! Для оформлення закордонного паспорта необхідно звертатися лише до відповідного найближчого підрозділу міграційної служби.

Тільки працівники міграційної служби здійснюють фотографування, сканування підпису та відбитків пальців рук особи (у разі оформлення біометричного паспорта) і без особистої присутності людини у підрозділі ДМС оформити паспорт неможливо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"мзду" - в одні руки!
Відповісти