17-річного крадія автівки зловили по гарячих слідах

17-річного крадія автівки зловили по гарячих слідах
На Локачинщині 17-річний хлопець «позичив» автівку знайомих: коли авто вийшло з ладу, горе-грабіжник лишив її обабіч дороги.

Про це інформує УДАІ УМВС України у Волинській області.

26 червня 2012 року в чергову частину Локачинського РВ УМВС України у Волинській області близько 14 години надійшло повідомлення жителя села Шельвів. Чоловік повідомив, що в ніч на 26 червня невідома особа викрала автомобіль «Фольсваген – Джета», який знаходився у дворі заявника.

Отримавши таку інформацію, правоохоронці розпочали оперативно-пошукові заходи для встановлення місця знаходження автомобіля та особи зловмисника.

Працівниками ДАІ відразу з’ясували, за яких обставин автомобіль був викрадений. Річ у тім, що напередодні власник викраденої машини святкував свій день народження, а відтак запросив кількох знайомих. Власне, один із гостей, дочекавшись, коли всі полягають спати, взяв ключі від авто і поїхав… на прогулянку. Під час так званої подорожі автомобіль вийшов із ладу, тому зловмисник залишив його просто на дорозі.

Злочин скоїв 17-річний односельчанин заявника. Автомобіль затримано в Локачинському РВ УМВС України у Волинській області. За даним фактом триває перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як можна лишити автівку по обидва боки дороги? Саме таке значення слова "обабіч". Матчастину треба було б підтягнути.
Відповісти
Останні новини
17-річного крадія автівки зловили по гарячих слідах
27 червень, 2012, 12:30