Ковельчани-бійці отримали посвідчення. ФОТО

Ковельчани-бійці отримали посвідчення. ФОТО
Ще одинадцять ковельчан, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України, отримали сьогодні посвідчення учасників бойових дій.

Про це повідомили у Ковельському міськвиконкомі.

На початку засідання колегії міської ради міський голова Олег Кіндер звернувся до запрошених військовослужбовців та їх рідних зі словами вдячності за мужність, патріотизм, вірність своїй державі і українському народу.

Олег Кіндер побажав міцного здоров’я, незламної віри, успіхів у майбутньому, уваги від держави, запевнив, що міська влада робила й робитиме надалі усе можливе для підтримки військовослужбовців та їх сімей.

"Спільними зусиллями ми зможемо повернути мир, побудувати мирне життя в Україні", - зауважив міський голова та запросив до вручення посвідчень заступника військового комісара Андрія Середюка та секретаря міської ради Михайла Гетьмана.

Присутні в залі зустрічали оплесками та словами подяки кожного бійця: Дмитра Голомиса, Олега Гайдучика, Дмитра Карпука, Богдана Книша, Олександра Ростуна, Віталія Кушнірука, Тараса Чапка, Сергія Котищука, Мирослава Поліщука, Сергія Стернійчука. Війна для цих демобілізованих ковельчан завершилась.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
багатіі захопивші владу доляри собі складають а обдуреним та загиблим папірці типу школяра відмінника видають
Відповісти