Жіноча збірна України зі стрітболу виграла срібні медалі Євроігор-2015

Жіноча збірна України зі стрітболу виграла срібні медалі Євроігор-2015
Вчора ввечері жіноча збірна України зі стрітболу (баскетбол 3х3) зіграла проти діючих чемпіонок Європи фінальний матч на Перших Європейських іграх-2015, що тривають у Баку.

Про це пише ukrbasket.net.

З досвідченим і титулованим суперником прийшлось зустрітись нашим дівчатам у фінальному поєдинку у баскетболі 3х3 на Перших Європейських іграх-2015 в Баку. У доробку збірної Росії титули віце-чемпіонок світу та чемпіонок Європи, але українки Вікторія Пазюк, Ганна Зарицька, Ольга Мазніченко та студентка Львівського державного університету фізичної культури Кристина Мацко гідно чинили їм опір. Зовсім трохи не вистачило українкам, щоб зарахувати до свого активу і цю перемогу.

Кидалося у вічі – це втома гравців обох команд. Це не дивно, адже вони пройшли насичену турнірну дистанцію під пекучим азербайджанським сонцем. На початку матчу гра була рівною – Україна і Росія по черзі вражали кошик суперниць. Однак після двох поспіль дальніх влучань Зарицької і Мазніченко наша збірна відірвалася на 3 очки – 9:6.

Втім, росіянкам зусиллями Черепанової вдався ривок 1:8, тож рахунок став 10:14. Наші дівчата скоротили його до мінімуму – 13:14. Українки відчайдушно боролися проти значно вищих за зростом росіянок. Однак діючі чемпіонки Європи таки виграли, за 1 хвилину і 57 секунд до завершення набравши переможні пункти. А збірна України здобула срібні медалі перших в історії Європейських ігор-2015.

Збірна України з баскетболу 3х3 та її наставник, випускник Львівського державного університету фізичної культури Юрій Процюк повертаються до України 29 червня о 08:05 (аеропорт «Бориспіль», рейс PS602).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жіноча збірна України зі стрітболу виграла срібні медалі Євроігор-2015
27 червень, 2015, 05:26