Суд виніс вирок водію, під колесами якого ледве не загинув волинянин

Суд виніс вирок водію, під колесами якого ледве не загинув волинянин
Подія трапилася в селищі Іваничі. П'яний чоловік хотів влаштувати «розбірки», однак, натиснувши педаль авто, мало не вбив хлопчину.

У ході досудового слідства правоохоронці встановили: того вечора винуватець трагедії сів за кермо напідпитку. Тож машина на великій швидкості пролетіла повз компанію молодиків, які тротуаром йшли до розважального центру. Хлопці адресували водієві непристойний жест, таким чином зауваживши, що він перевищив швидкість. Водій, щоби з'ясувати із хлопцями стосунки, натиснув на гальма, а потім автомобіль, рухаючись заднім ходом, наїхав на одного із юнаків. Винуватець трагедії з місця пригоди втік, - повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Товариші потерпілого викликали лікарів та міліцію. Із тяжкими травмами молодика доправили в лікарню, а винуватця ДТП міліціонери одразу затримали.

За порушення правил безпеки дорожнього руху, що передбачене ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, Іваничівський районний суд призначив підсудному покарання - три з половиною роки позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на два роки.

Крім того, суд присудив стягнути із винуватця ДТП на лікування потерпілого 4600 гривень і сплатити йому 20415 гривень матеріальної та 70000 гривень моральної шкоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, вирок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд виніс вирок водію, під колесами якого ледве не загинув волинянин
27 червень, 2015, 11:53