Волинські волонтери влаштували день подарунків для жінок-військовослужбовців ВІДЕО

Волинські волонтери влаштували день подарунків для жінок-військовослужбовців ВІДЕО
У Луцьку волонтери обдарували увагою та подарунками двох жінок-військовослужбовців, які воювали в зоні АТО у складі 51-ї та 14-ї механізованих бригад, Інну та Марину, яких називають волинськими «амазонками».

Про це пише IA ZIK.

Ще минулого року Інна Свередюк та Марина Бачинська – зв’язкові 14-ї та 51-ї механізованих бригад, які розташовані у Володимирі-Волинському, – на рівні з чоловіками захищали державну цілісність України на східних рубежах. Сьогодні волинські меценати вирішили віддячити своїм захисницям, влаштувавши їм у Луцьку день подарунків. Жінок зустріли букетами квітів, пригостили італійським морозивом та запропонували, обрати для себе цінні подарунки, а також відвідати косметичні і перукарські салони. Волонтери навіть організували для «амазонок» безкоштовний проїзд у таксі та вечерю в ресторані. До акції, яка відбувалася в рамках проекту «Меценати для солдата», долучилися небайдужі волинські підприємці.

«Ми допомагаємо бійцям незалежно від того чи вони щойно мобілізовані, чи на ротації, чи відпочивають. Підтримати фінансово їх не вдається, бо ми грошей не збираємо, але допомагаємо знижками, сертифікатами, різними послугами. Меценати, які б хотіли надати послуги нашим героям-захисникам, до нас вже самі звертаються, ми навіть їх не шукаємо», – розповів координатор проекту Руслан.

Інна та Марина зізналися, що не очікували такого прийому. Вони скромно приймали подарунки і не надто охоче згадували про пережите у «гарячих точках» Донбасу, де пережили справжній жах війни. Вони зазначили, що служили і в Донецькій і в Луганській областях, побували в гарячих точках і пережили жахи війни.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери влаштували день подарунків для жінок-військовослужбовців ВІДЕО
28 червень, 2015, 10:24