У Луцьку наречені вийшли на парад. ФОТО

У Луцьку наречені вийшли на парад. ФОТО
Близько трьох десятків наречених пройшли від Палацу урочистих подій до торгового центру «ПортCity».

З нагоди Дня молоді та Дня Конституції України у Луцьку пройшов вже традиційний сімейний соціальний проект «Парад наречених Волині-2015». Цього року він відбувся вже вп’яте.

Цей своєрідний конкурс краси дівчат у весільних сукнях розпочався біля Палацу урочистих подій. Після цього дівчата під народну музику оркестру пройшли по проспекту Соборності і аж до «ПортCity».

Слід зазначити, що участь в параді брали, як вже одружені так і незаміжні дівчата.

«Нам захотілось трішечки побути нареченими, комусь знову одягнути плаття, комусь спробувати, що це таке. Думаю, що для нас найголовніше – це отримати гарний настрій від дійства», - розповіла учасниця проекту Анна Головій.

Самі лучани та гості міста сприйняли парад дуже позитивно. Перехожі аплодували дівчатами та фотографували їх, а автівки сигналили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це - наша таємна зброя, якою можна на смерть злякати самого лютого ворога))))))))))))))
Відповісти
дівчина в чулках порадувала))))
Відповісти
В тому році була така наречена, що я всерйоз подумав, що то мужик для приколу одягнувся.
Відповісти
А що це за красуня у синій сукні?
Відповісти
тебе тяне на товстунь?
Відповісти
Какие то они стромные!
Відповісти
в синій сукні даааааа
Відповісти
а мій неодружений син на війні і нема часу обирати, хоч дуже симпатичний.
Відповісти
вибачте мамо там всі заміжні і у конкурсі були по 40 років з трьома дітьми
Відповісти
Шановний Волиньпост! На жаль ви були неуважні, це не конкурс краси, а соціальний захід. Тут приймають участь усі охочі, а не лише моделі та красуні. Тут звичайні дівчата, які чарівні та прекрасні по своєму. А якщо хтось цього не бачить - то ви убогі і ваш шкода.
Дівчатка молодці!!!!!!!!
Відповісти
Самый страшный "захід" из всех что были!
Відповісти
Всі наречені - б/у (були в користуванні). Більшість вульгарно одягнені, заштукатурені пудрою і кремами, обкурені.
Відповісти
Найкраща була 18 учасницяй! Я думав, що вона переможе)
Відповісти
Моє враження: виконуючи замовлення "хліба і видовищ" на це свято, організатори видовище зробили, а от "хлібець" виявився зачерствілим. Одна справа,коли учасники параду дефілювали 30 метрів від приміщення універу-до парку, а зовсім інша, коли їм довелося долати досить таки солідний відрізок шляху. Тому були й некомпліментарні репліки перехожих: "як стадо корів", "команда ряжених"... Потрібно було б бодай навчити дівчат тримати елементарну дистанцію,щоб не наступати на плаття тим,хто крокує попереду; дисонансом виглядали великі сумки й мобілки в руках у учасниць під час ходи. Рятував цей жалюгідний прохід тільки завжди запальний гурт "Чачка",який більш приваблював перехожих,ніж самі наречені.І друге. Погодьтеся,що щикарний у декого макіяж, дорога сукня- і на ногах казна-що-аж до балеток ( бо ж знали,що йти ніженьками доведеться чимало,не взували відповідне,елегантне, взуття на високих підборах)- то нонсенс! Побажання організаторам на майбутнє: продумувати деталі сценарію,робити не просто "захід", а видовище,яке викликає естетичну насолоду,а не співчуття до учасників. І,звісно,постаратися виконати все так, щоб ніхто не посмів обізвати чи висміяти наречених через недодумані режисерами нюанси в сценарії... А вцілому, дівчата і молоді жіночки,як і всі наші волинянки,- чарівні,креативні,сміливі, дай їм Боже щастя в особистому житті!Нікого не хотіла образити, тільки щиро висловила своє бачення,бо причетна до галузі культура і мистецтво і -болить....
Відповісти
Цікаво виходить. Ви розумієте що наречені пройшли довгий шлях, і разом з тим зауважуєте, що треба було йти на підборах та ще й естетично і пританцьовуючи.
За сумки частково згідна, а от за мобілки категорично ні, бо багато дівчат позалишали дома своїх маленьких ляльок, а чоловіки нажаль не завжди знають що з ними робити.
Щодо побажання організаторам. Насправді це все організовує 1 людина і за всім не вгледиш і робиться все за власний кошт.
Пропоную вам, як людині культурній, пов'язаній з мистецтвом, теж взяти участь у проведенні 6 параду наречених і взяти до уваги всі деталі.
Ще раз повторюсь, дівчата всі молодці: щирі, справжні, мужні та справжні красуні!
Відповісти
Спостерігачу, ви- та одна людина? давайте зустрінемось,завжди рада допомогти,чим можу.Якби ви слідкували за моєю логікою,то зрозуміли б, що я - категорично ПРОТИ таких парадів на ДОВГІ дистанції, і саме тому,що дівчата-красуні повинні бути на високих підборах! є ще й інші думки, всього тут не викладала. А за те,що ви саменька організовували і "за так"- респект!На другий рік,як будемо живі-здорові,беріть в помічники, теж все життя звикла за власний кошт багато чого робити....
Відповісти
Ні, я не та "одна людина", я спостерігач за дійством, яке проходить уже вп'яте. Це організовувала Олена Кіц, як звучало і зі сцени. Думаю знайти її в соц мережах не проблема, тож пропонуйте свою поміч та ідеї. Думаю всяка поміч прийматиметься на ура!
Відповісти
вам всім давай пчелок под юбкой
Відповісти
Та то взагалі нахабство, те порт-сіті вже на себе перетягує загальноміські свята - аби затягнути клієнта в дорогі бутікі. Завжди свята проводились в центрі, в парку, скілько проплатили місткій раді, щоб людей збирали біля торгового центру?
Відповісти
По ходу міській раді нічого не платили, бо міська рада не виділила грошей на свою сцену, яку зазвичай ставили в парку. А Портсіті на неї має, от і переманює гладача
Відповісти
страшненькі..
Відповісти
Глянь на свою :)
Відповісти
Як гарно.
Відповісти
страшні вони всі
Відповісти
А в тебе бачу самооцінка просто зашкалює )))
ти спочатку подивися у дзеркало,а потім пиши )))
Відповісти
Неправильно що головну наречену обирали ,,на удачу". Я б надав перемогу самій сексуальній і гарній. Наприклад дівчина яка вдягнула чулки молодець! Не побоялася показати себе. Дівчата будьте більш сміливими, ви повинні заводити своїх других половинок
Відповісти
У Дідух лілії пов'яли на голові...Дизайнер...ну смаку немає!
Відповісти
ТАК СМАКУ 0 ну як таких пенсіонерок допускають до параду скільки їй 40?
Відповісти
Вибач але у живих квітів є погана якість- вони швидко в*януть!!! так що це не виправдання що в неї немає смаку!!
Відповісти
Діло не у вінку а у платті і смаку!
Відповісти
незрозуміле щоу. і плаття вже такі давно наречені не вдягають, і макіяж як в племені мумбо-юмбо. нема за що очима зупинитись. але ж щодня бачимо весілля де дійсно наречені як цукерочки. напевно на "парад" іти готові не всі наречені. організатори - задумайтесь!!!
Відповісти
Жалюгідно! Це ж рівень....нашого міста. Нище плінтуса. І ці люди вчать наших дітей.
Відповісти