Владика Михаїл розкритикував людей, які сприяють корупції

Владика Михаїл розкритикував людей, які сприяють корупції
Владика піддав критиці тих людей, які постійно нарікають на хабарництво, проте дуже часто, не помічаючи цього, самі є його джерелом.

Про це пише прес-служба Волинської єпархії.

У проповіді 28 червня в кафедральному соборі Святої Трійці високопреосвященний розтлумачив, що проблема стосується передусім нас, а не посадової особи, оскільки «ми ж і виховуємо того чиновника».

Він поставив питання: чи не перестаємо говорити про корупцію в певній абстракції, коли наш родич або близький є посадовцем? Чи можемо ми, зустрічаючись із ними, донести з близьких вуст, що зловживання службовим становищем і негарно, і шкідливо? Порадив змінюватися самим у першу чергу: «Виконуйте закон Божий – і не буде корупції!»

Архіпастир, зазначаючи, що цього дня в державі святкується День Конституції, наголосив, щоб вірні насамперед пам’ятали про Божі заповіді й виконували їх. Зокрема, порадив керуватися принципом власного прикладу: тоді й люди навколо будуть змінюватися на краще.

Після цього владика привітав старосту собору протоієрея Володимира Подольця із днем народження та побажав плідних і многих літ на пастирській ниві. Сьогодні священику виповнився 51 рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я як студент Волинської духовної семінарії УПЦ КП заявляю, що Михаїл сам рукополагає за гроші, що вже по собі є корупцією.
Відповісти
Чи готові Ви це засвідчити відкрито?
Відповісти
Звісно що ні
Відповісти
КП обіцяли корупціонерів не допускати до причастя, і що??? Нехай напише що він зробив?І хто б вже говорив про корупцію!
Відповісти
Ви самі в тій корупції по самі вуха! Ваша спільнота сильно заполітизована і на церкву не схожа! Тому хто вас буде слухати, хто ви такий???Ви самі думаєте як краще скористатись політичною ситуацією на свою користь, щоб збільшити обіг своїх послуг.
Відповісти
Останні новини
Владика Михаїл розкритикував людей, які сприяють корупції
28 червень, 2015, 18:15