Волинську волонтерку відзначили високою державною нагородою

Волинську волонтерку відзначили високою державною нагородою
Указом Президента України за особистий внесок у розвиток Держави високою державною нагородою відзначено координатора Ковельського центру допомоги бійцям 51 ОМБР Наталію Соколову (Попову).

Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

З нагоди Дня Конституції Президент Петро Порошенко підписав Указ про відзначення державними нагородами громадян за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Нагороджено 163 особи, серед яких волонтери та громадські діячі, керівники підприємств і установ, організатори промисловості та виробництва, працівники освіти і науки, культури, охорони здоров’я, інші висококваліфіковані фахівці, які сприяють зміцненню української державності, соціально-економічному, науково-технічному та культурному розвитку України.

Зокрема, указом Президента України за особистий внесок у розвиток Держави як Координатора Всеукраїнської Волонтерської сотні високою державною нагородою - Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня відзначено координатора Ковельського центру допомоги бійцям 51 ОМБР Наталію Соколову (Попову).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинську волонтерку відзначили високою державною нагородою
29 червень, 2015, 11:14