Державі не потрібні інваліди АТО? ВІДЕО

Державі не потрібні інваліди АТО? ВІДЕО
Сотні солдатів та офіцерів закінчилили війну каліками і сьогодні воюють у тилу, доводячи чиновникам, що втратили здоров'я у бою. А гарановані державою 243 тисячі гривень допомоги, хоча на папері виділені, але отримати їх насправді - вкрай важко.

Про це йдеться у сюжеті ICTV.

Цих чоловіків скалічила війна, а тепер знущається держава.

Ветеран АТО, гранатометник Дмитро Воєвода з Волині. На війні "заробив" грижу, тепер він інвалід ІІІ ступеня. Ходив кабінетами, вибивав свою законну допомогу - близько 80 тисяч, ніякої відповіді. Дмитрові допомагають місцеві волонтери. Тепер він пішов судом на Міністерство оборони. Його інтереси представляє військова прокуратура.

Загалом військова прокуратура тільки Західного регіону відстоює інтереси 26 військовслужбовців, яким не виплатили допомогу.

Чому скаліченим військовим вручають ордени і медалі, під телекамерами їх відвідує начальство, але як тільки вони роз'їжджаються по домівках - про них чомусь забувають, з'ясовували журналісти столичного каналу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В той час коли Ви йшли воювати здорові за землю без зброї та засобів захисту,Вами вже ніхто не піклувався.А тепер повністю руки омиють.Шкода,що стільки людей відважних,готових віддати найцінніше-життя,йшли на все.АЛЕ ВЛАДА ЦЬОГО НЕ ОЦІНИЛА!Грош ціна такій с....ній державі,котра не цінує своїх ГЕРОЇВ.Низький уклін Вам НАШІ ГЕРОЇ.
Відповісти
Не держава с-на , а її керівники, яких ми самі вибрали. Виходить, що самі зас-нці.
Відповісти