«По-іншому почав сприймати життя»: війна очима військового лікаря з Волині. ФОТО

 «По-іншому почав сприймати життя»: війна очима військового лікаря з Волині. ФОТО
Андрій Кострубський був військовим хірургом 51-ої бригади протягом червня-вересня 2014 року.

Також чоловік є начальником відділення хірургії Луцького військового гарнізонного госпіталю, повідомляє Громадське. Волинь.

У зону так званого АТО Андрій потрапив на чолі лікарсько-сестринської бригади, яку сформували нашвидкоруч. Чоловік розповідає, що доводилось рятувати життя солдатів під обстрілами та працювати в умовах бойових дій.

«В бортовому журналі моєї групи нарахували 289 оперативних втручань за весь період в АТО. Із тих, хто до нас потрапив, усі залишились живі», – каже чоловік.

«Досить часто командири використовували санітарний автомобіль для свого пересування. І сєпари про це знали. Що вони робили? Обстрілювали в першу чергу наші машини. Тому ми часто міняли номера. На донецькі, на луганські. Тому що знали, що є великий шанс потрапити під обстріл», – зазначає лікар.

«По-іншому почав сприймати життя. Я бачив, що там робиться. І я бачу, що мої діти в школу ходять, в садочок. Люди мирно ходять гуляють. І я зрозумів, що заради цього варто там бути», – заявив чоловік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, хірург
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

нехай цей доктор розповість. скільки після його операцій залишилося калік без рук і без ного, скільки ліків продав доктор наліво, скільки спирту він продав військовим? скільки трупів він бачив у моргах?
Відповісти
Ну так ты , путинский бот, скажи сколько. Только конкретно факты, конкретно по этому человеку. Факты давай, гнида. Или опять будет твой гнилой антиукраинский базар, пустозвон.
Відповісти
Останні новини
«По-іншому почав сприймати життя»: війна очима військового лікаря з Волині. ФОТО
30 червень, 2015, 14:28