У Луцьку вщент згорів автомобіль.ФОТО

У Луцьку вщент згорів автомобіль.ФОТО
Через авто, яке вибухнуло під час руху, утворився величезний затор.

30 червня на перехресті вулиць Чернишевського і Ковельської під час руху раптово вибухнула і загорілась автівка Toyota Сamry, за кермом якої була жінка.

За словами очевидців, жінка встигла вийти з палаючої машини, однак вогонь попалив їй волосся, а також вона отримала опіки на руках.
Пожежники приїхали раніше швидкої і ліквідували вогонь, пізніше приїхала карета швидкої допомоги і медики надали жінці першу медичну допомогу та госпіталізували потерпілу в лікарню.

Автомобіль згорів вщент. Як розповідають діти, які живуть в сусідніх від дороги будинках, вони почули гучний вибух, вибігли на вулицю і побачили палаюче авто й величезний затор з автомобілів.

Наразі на місці пожежі працює міліція і працівники ДПС, які чекають евакуатор, щоб забрати авто і відновити на дорозі перекритий рух для автомобілів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
був номер на машині( Чия?
Відповісти
Ця машина моєї мами
Відповісти
продати диски і протитуманні фари-вони вціліли.
Відповісти
ЧИ Я МАШИА
Відповісти
вже нічия
Відповісти
Вже не машина
Відповісти
Я бачила цю пожежу...моторошно було...
Відповісти
В МЕНЕ МАШИНА 6 0 КУБА ГАЗ НЕ СТАВЛЮ БО ЗІРВАТИСЯ МОЖУ ЖАЛКО ТУ БАБУ МЕНІ
Відповісти
КАЗАВ НІМЕЦ ДО МЕНЕ ОДИН ЯК МАШИНУ ЗРОБИЛИ НА БЕНЗИН ТАК І ВОНА МАЕ НА ЦЬОМУ ЇЗДИТИ
Відповісти
ТО ВСЕ ФІГНЯ ДОБРЕ ЩО ВОНА ЖИВЕНЬКА ОСТАЛАСЯ А ЗЕЛІЗО ТО ТАКЕ
Відповісти
А що там ще за мужик був в машині з тою бабою?
Відповісти
Ось вам і тойота
Відповісти
Не бабою, а жінкою. Май повагу до людей. Їй зараз не солодко
Відповісти
тьотка яка фоткала багато набрехала всем. пускай больше детей на улице слушает. сама на фаре быстро приехала и мешала работать людям возле машини
Відповісти
Тут щось нечисто з "вибухом" - балон цілий, мульт,хоч і дешевий, але фірмовий і захистом. Балон змонтовано за всіма правилами - на станині, є вентиляційні рукави та гермокамера. Багажник та підкапот цілі, а от салон вигорів вщент. Більш схоже на займання в салоні (електрика, недопалок, підпал).
Відповісти
Просто моя мама курить
Відповісти
Баба за кермом страшніше гранати з мавпою або навпаки)) Відбулася детонація всередині двигуна, ступінь стиснення газу усередині камери згоряння досягла вище розрахованого межі по ряду невідомих причин, яких може бути декілька, і тому як нормальний японець ніколи на бензиновий двигун не поставить газове обладнання українського виробництва, навіть італійського не поставить, а поставить спеціально перероблений на газ двигун (головка інша і т.д). Та й газ може бути не той чи просто був газ - пердячій. Загалом, амінь, погана баба вгробила машину, добре, що хоч сама дура вціліла.
Відповісти
Долбень ти!!!! А при чому тут "баба за кермом" до газової установкі????
Відповісти
Сонечко, дай свої контакти, будь ласка.Дуже пощнайомитись хочу! Ця "баба" - моя мама.
Відповісти
Скажи їй хай більше ніколи не сідає за руль авто, максимум на чому може їздити то на велосипеді.
Відповісти
Журналісти з Volynpost, чи є в вас інформація про нового волинського "героя" Владислава Кучера? - https://www.youtube.com/watch?v=rJw9HANCqoo Як Ви думаєте, чи не варто Вам розказати (а ще краще провести журналістське розслідування) по цій темі?
Відповісти
є в когось адекватна інформація про причину інциденту, а то всі газ, газ, а балон то цілий.. а температура займання парів бкнзину нежча як в газу, може зовсм не у цьому причина...
Відповісти
шкода жінку і авто. головне, що жива.
а машину нову куплять.
цікаво який газ метан чи пропан?
Відповісти
так балон цілий, що саме вибухнуло, може витік бензину був і його пари..? Невже немає жодної інфи, одні фантазії далеких від цього людей...
Відповісти
Всі хто коментує всю цю ситуацію зовсім не знають цю людину, ви не знаєте скільки доброго вона зробила людям, ця жінка прийде на допомогу кожному хто потребує її. А всі хто знає щиро допомагають,наглядним прикладом допомоги ковельчан була здачі крові для моєї мами, і дуже багато людей прийшло, тому що вона цього заслуговує, вона заслуговує на життя, на прекрасне та довге життя. Вона прекрасна людина, і ось такої ситуації вона зовсім не заслуговує. Тому не обговорюйте її, ви її зовсім не знаєте, і ви не знаєте як вона їздить, і чи можна її взагалі їздити, тому я вас щиро прошу, тримайте язик за зубами.
Відповісти