У Харкові на СТО прогримів вибух, постраждали п'ятеро осіб, - ЗМІ

У Харкові на СТО прогримів вибух, постраждали п'ятеро осіб, - ЗМІ
У Харкові на станції технічного обслуговування сталася пожежа, в результаті якої постраждали п'ятеро осіб. Про це повідомив начальник відділу зв'язків зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України в Харківській області Ігор Лупандін

Повідомляє УНН з посиланням на одне з місцевих видань.

За його словами, в результаті пожежі повністю згоріло 7 автомобілів, які перебували на автопідйомнику, ще 15 машин на території СТО отримали часткові пошкодження. Постраждали п'ятеро осіб: один чоловік - співробітник СТО - був госпіталізований з опіками 40-50% тіла, ще четверо чоловіків отримали травми меншої тяжкості - порізи і незначні опіки.

Як розповів Лупандін, коли рятувальники тільки приїхали на місце події, прогримів вибух - швидше за все, в одному з автомобілів вибухнуло газове обладнання. «Вогонь поширювався дуже швидко. Поки невідомо, чи був вибух причиною або наслідком пожежі. На місці працює оперативно-слідча група», - уточнив Лупандін.

Пожежа була локалізована. ЇЇ гасили шість підрозділів рятувальників. «По території СТО були розкидані вогнегасники. Можна зробити висновок, що співробітники не відразу викликали пожежників, а намагалися загасити вогонь самостійно», - пояснив Лупандін.

Серед можливих причин пожежі - порушення правил безпеки при проведенні вогневих робіт або при використанні електрообладнання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Харкові на СТО прогримів вибух, постраждали п'ятеро осіб, - ЗМІ
01 липень, 2015, 01:12