У Луцьку відбулось урочисте відкриття центру вторинної правової допомоги.ФОТО

У Луцьку відбулось урочисте відкриття центру вторинної правової допомоги.ФОТО
Відтепер малозахищена верства населення Луцька зможе звернутись в центр за безплатною допомогою адвоката.

1 липня в Луцьку по вулиці Словацького, 7 відбулось урочисте відкриття Луцького міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Відкриття відбулось з урочистого перерізання червоної стрічки при вході.

Директор Луцького міського центру з надання безоплатної правової допомоги Олена Черьомуха зустріла гостей і запросила в свій просторий кабінет директора. Керівник центру каже, що вони вже чекають на прийом перших громадян.

Також Олена Черьомуха познайомила з персоналом, який розмістився в одному з двох кабінетів центру.

Також Черьомуха зазначила, що вже є адвокати, які пройшли співбесіди, лишилось тільки підписати з ними договір і вони розпочнуть роботу.

Діяльність центру буде поширюватись не лише на Луцьк, а й на декілька районів: Луцький, Ківерцівський, Рожищенський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Черьомуха - реально ВИ крута і порядна людина! Щасти Вам і Вашій команді!
Відповісти
Сама собі написала. хвали мене моя губонько. хвали.
Відповісти
Все так нормальненько.... но лампа на столі це вааще... ніби із часів королеви.... Замініть лампу на соліднішу. Це якось не серйозно. Удачі.
Відповісти
Боюся, що з цього роя путного нічого не буде.
Відповісти
Молодці!Вітаємо, робите гарну справу
Відповісти
перше враження - початок роботи з порушень законодавства надати копию зверння до директора видмовлено , з причин, що мною просилось надати адвоката для написання заяви про злочин, по сути були вказано по пунктах попушень корупцийних схем,заява була принята без реестрации копии .Поясненни директора що криминальне порушення у Руденка , але против мене непорушено криминал,а я хочу порушити проти чиновникив збиглись начали снимати мене на камеру без мого видома.
Відповісти
Даний Центр буде надавати допомогу в Ц1в1льному законодавств1, лог1чно,щоб прикрити злочин посадових ос1б, Луцького виконавчого органу -Романюка,Т. Яковлева, Соколовську 1. 1нших. як1 працювали 1 обкрадали бюджетн1 кошти, п1д кришуванням правоохороних орган1в , як1 працють усердно -ПАПЕРОВИЙ ФУТБОЛ В ОДН1 ВОРТА, ДАНОМУ ЦЕНТРУ ТАКОЖ НЕ В1РИМО.
Відповісти
вдови-учасника вийни-вийськовослужбовцив
Відповісти
буде видказано в правовий дпомози.причин написання заяви вкорупции. и доданих за рекомендациею центру не тих документив. ГАРНИЙ ПЧАТОК. . ..
Відповісти
ПРОТЯГОМ ЧАСУ АДВОКАТАМ НЕ ВИРИЛИ, АДЖЕ ЗАХИЩАЛИ ВОНИ У КОГО Э ГРОШИ . А НЕ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИМ А ТЕПЕР , ЩО ЗМИНИЛИСЬ . СТАЛИ ПРАВОЗАХИСНИКАМИ - ЛУЦЬК ЦЕ ПРОДАЖНЕ СЕЛО .ПОЛИЩУКИВ ЗЛОДЮГ .ЗЛОЧИНЦИВ . А ТАКОЖ ЦЕ НЕ ГРОМАДКИСТЬ .Львова де громадяни дружно захищають друг друга в1д бездарних. брехливих чиновникив. Отже э надння безоплатно1 допомоги э маленька надия що Ольга Василивна як киянка, буде на сторон бидних людей. .
Відповісти
не смішіть людей. буде на стороні. самим не смішно.
Відповісти
для любителів коментарів поділюсь своїм враженням про діяльність центру. Зустрічають так, що виходити назад не дуже то і хочеться. тут приємно говорять по суті, не кидаються формальними словами про строки звернення громадян, тут не плюють на нас - звичайних людей. Хоча, по секрету вам скажу, що не тільки прості туди і ходять. Зустрів серйозну людину (сміється що ходить кругами, прийшов консультуватися а тут Черьомуха якась серйозна людина з Києва за нею і ні з ким не крутить тут кіна, можна вірити). То хочу вам лучани сказати, ідіть до центру. Якщо збрехав - заклюйте, але ідіть якщо маєте суд чи справу в міліції, там грошей не беруть а консультують і пишуть позови грамотно доволі.Час покаже кому це на руку, бо бабок хтось вложив немало, там є все.
Відповісти
оскаржуйте до гоови вищого коордиц.цент. вишневського
Відповісти
даний Центр працюэ на руку чиновникив не запобигаэ корупции и припинення, а ще против вас сфабрикують справу. в цьому дрпоможе директор центу . РУДЕНКО и Блащук - колишний прокурор нагляду и законности вид Генеральноий прокуратури у Волинський областм при Януковичу. Думайте.
Відповісти
ЧОМУ ЗВІЛЬНИЛАСЬ ЧЕРЬОМУХА?
Відповісти
беремена, їде в Київ.

Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбулось урочисте відкриття центру вторинної правової допомоги.ФОТО
01 липень, 2015, 11:22