На Волині - новий постачальник газу

На Волині - новий постачальник газу
У зв`язку із зміною постачальника природного газу з 1 липня споживачам газу треба укласти новий договір і в подальшому проводити розрахунки за реквізитами нового товариства.

Відповідно до Постанови НКРЕКП від 28.05.2015 року № 1640 з 01 липня 2015 року анульовано ліцензію ПАТ «Волиньгаз» на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу на території Волинської області. Про це йдеться на сайті "Волиньгазу".

ТОВ «Волиньгаз збут» - суб'єкт господарювання, що в установленому порядку отримав ліцензію на постачання природного газу за регульованим тарифом з 01 липня 2015 р. та виступає гарантованим постачальником газу для побутових споживачів Волинської області.

Що зміниться для побутового споживача, починаючи з 1 липня 2015 року?

1. Змінюється постачальник природного газу: нова юридична особа (ТОВ «Волиньгаз збут»), що здійснює виключно реалізацію природного газу (відносини купівлі – продажу).

2. Постановою КМУ від 02.03.2015 року № 74 затверджена нова тристороння форма типового договору про надання населенню послуг з газопостачання.

У зв’язку з цим, кожен споживач природного газу повинен укласти новий договір про надання послуг з газопостачання, сторонами якого будуть споживач, постачальник природного газу та газорозподільне підприємство.

Укладання договорів буде здійснюватися поступово. Для укладення договору про надання населенню послуг з газопостачання або внесення змін до нього споживач повинен пред’явити:

- документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України - паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства - національний паспорт або документ, що його замінює);

- довідку про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності)
технічний паспорт на будівлю;

- довідку про зареєстрованих осіб у квартирі, приватному будинку (довідка про склад сім’ї) або будинкова книга тощо;

- документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі – продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо);

- документ, що підтверджує право на отримання пільг;

- технічний паспорт газового обладнання (за наявності);

- технічний паспорт лічильника газу (за наявності).

3. Незалежно від того, укладено тристоронній договір чи ні, - починаючи з 01.07.2015 року у кожного споживача буде новий особовий рахунок.

Побутовий споживач, який не уклав тристоронній договір про надання послуг з газопостачання, може дізнатися про новий особовий рахунок з квитанції (рахунку) на оплату за газ, через call-центр 0332 280 104 чи по телефону абонентського відділу вашого газового управління.

4. Починаючи з 01.07.2015 р., оплата вартості послуг з газопостачання, в т.ч. в частині погашення заборгованості станом на 30.06.2015 р., буде здійснюватися на поточний рахунок із спеціальним режимом використання нового постачальника природного газу - ТОВ «Волиньгаз збут».

Банківські реквізити ТОВ «Волиньгаз збут» для зарахування оплати послуг з газопостачання: р/р 26030302637745, ТВБВ № 10002/03 філії Волинське обласне управління АТ «Ощадбанк», МФО 303398.

З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ станом на 30.06.2015 рокусСпоживачів просять протягом 30 червня – 2 липня повідомити показання газового лічильника на кінець червня будь-яким зручним способом: через call-центр 0332 280 104 чи по телефону абонентського відділу вашого газового управління.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось цей новий постачальник, хай ходить по квартирах і хатах і видає договори ,чи може вони знов черги в газах організують .Совок блін .
Відповісти
Плюсую
Відповісти
Реформы "кролика" в действии.При бандите газ стоил 1,8 грн за куб,сейчас 7,18 грн.Была одна структура ,сейчас две.А их надо простому люду кормить и не плохо.....Да и работоть будут там все блатные,а не простые смертные.В упор не видно кастинга на работу...
Відповісти