Яндекс проводить конкурс для мешканців Луцька

Яндекс проводить конкурс для мешканців Луцька
Яндекс.Карти проводять конкурс для жителів Луцька. Цілий місяць — із 1 липня до 1 серпня — користувачі можуть шукати на maps.yandex.ua помилки на карті міста та повідомляти про них Яндексу.

Кожен, хто знайде неточності на карті, отримає сувенір. Конкурс влаштовано, щоб зробити карту Луцька точною до дрібниць, - інформує прес-служба компанії.

До розгляду приймаються повідомлення про відсутність вулиць, будівель та інших об`єктів, а також про помилки у їхніх назвах, формі, розташуванні, нумерації будинків, даних про організації. Якщо якусь будівлю або вулицю пошук на Яндекс.Картах не знаходить, це теж помилка. А от інформація про неточності на Панорамах або на Народній карті не розглядатиметься.

Повідомляти про помилки потрібно на [email protected]. Кожну знайдену неточність варто докладно описати, а також бажано прикласти ще й скриншот, посилання на офіційний документ, фото або відео, які підтверджують факт помилки. Неіснуючі хиби не враховуватимуться. Із переможцями зв’яжуться на початку серпня.

Після закінчення змагання та нагородження переможців картографи Яндекса виправлять усі помилки, на які вкажуть користувачі. У результаті у жителів міста буде точна та актуальна карта Луцька, а учасники побачать реальні плоди своєї праці.

Раніше конкурс уже проводився для карт Запоріжжя, Житомира, Вінниці і Тернополя, а просто зараз він проходить також для Кривого Рогу, Кіровограда та Івано-Франківська. У майбутньому конкурс планується для інших великих українських міст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яндекс то росія - пропоную вказувати неправдиві дані.
Відповісти
спецслужби РФ руками мешканців міста уточнюють розвіддані
Відповісти
таварищ Пащенко ти за кого? шо за сепаратиські рухі?
Відповісти
бідних затурканих волинян))))))))
Відповісти
А що таке Яндекс?
Відповісти