У Луцьку на авто впало поламане дерево

У Луцьку на авто впало поламане дерево
У Луцьку сталася надзвичайна подія – автівку придавило деревом.

Це трапилося сьогодні, 1 липня. Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

По обіді в Луцьку розпочався сильний дощ, який супроводжував вітер. Хоча його сила не була значною. Верба в дворі між проспектом Волі і вулицею Коперника не витримала негоди і впала на авто.

У результаті пошкоджено дах, лобове скло і капот автомобіля.

Місцеві розповідають, що машину від сильного пошкодження зберіг гараж, біля якого було припарковане водієм авто. На конструкцію прийшлася більша частина удару.

Також жителі розповіли, що декілька разів скаржилися в мерію та просили спиляти дерево. І додали, що в дворі є ще декілька таких “небезпечних” дерев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені одному здається, що це між вулицями Волі і бандери, а не Волі і Коперника?
Відповісти
Це у дворі біля Кораблика.
Відповісти
усі дерева у Луцьку позпилюємо ,щоб автовласникам було де автівки ставити спокійно. Бо ж далеко та важко дупу від стоянки додому тягнути
Відповісти
Думай що кажеш! Машини не винні, а винні комунальники, які гроші отримують і ні за що не відповідають.Як щоб дерево впало на голову тобі чи твоїй дитині, ти так само обурювався?
Відповісти
У дворі багато таких дерев. Перед вікнами у мене аж три. Навіть гілки, що впали, тримаються за рахунок іншого дерева. Комунальні служби не реагують. Зверталися неодноразово.
Відповісти
Сьогодні залізо - завтра людське життя! А кому дійсно хочеться казати, що "усі дерева у Луцьку позпилюємо ,щоб автовласникам було де автівки ставити спокійно. Бо ж далеко та важко дупу від стоянки додому тягнути" - то той сильно помиляється в своїх думках. Ситуація паркування авто дуже відрізняється від ситуації проходження людей (дорослих чи дітей) поряд з такими аварійними деревами. Тому я закликаю небайдужих, щоб кожен осмислив і подумав скільки таких надаварійних дерев розміщено в кожному секторі нашого міста і яку ймовірну шкоду або трагедію вони можуть принести. Подумайте люди як можна вплинути і що зробити для усунення таких небезпек як трапилось зі мною. По великому рахунку - це наше місто і наш дім, в якому проживаємо ми і наші діти!!!
Відповісти
на вулиці Набережній навпроти новозбудованого будинку ЛСТМ теж зламана верба. Сьогодні вранці проходив під нею - страшнувато, що на голову може впасти. Прийміть міри!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на авто впало поламане дерево
01 липень, 2015, 17:14