Відомо, яку посаду займає люстрований Михайло Руденко

Відомо, яку посаду займає люстрований Михайло Руденко
Стало відомо, яку посаду нині займає колишній перший заступник начальника УМВС у Волинській області Михайло Руденко.

Нагадаємо, суд призупинив адміністративне провадження у справі Руденка щодо його поновлення на посаді в органах внутрішніх справ до з'ясування конституційності окремих положень закону «Про очищення влади».

Після звільнення УМВС та спроб відновитися в правоохоронній системі в обхід люстраційного законодавства, одіозний екс-міліціонер очолив Івано-Франківську обласну федерацію спортивного та бойового самбо. Призначення на цю посаду відбулося наприкінці квітня 2015 року. Тож відтепер офіційна діяльність Руденка полягає у розвитку цього виду спорту на Прикарпатті.

«Я працював на різних керівних посадах в системі МВС, пройшовши шлях від курсанта, слідчого і закінчивши фактично начальником УМВС в свій час у Волинській області. І так сталося, що на сьогоднішній момент, віддавши службі в органах МВС більше 21 року, я на даний час вирішив зайнятися іншими справами – громадськими», - розповів про себе Руденко на позачерговій звітно-виборній конференції Федерації.

«Перебуваю на громадській посаді в керівництві Головного управління МВС в місті Києві, але маю дуже багато вільного часу і в принципі, маючи досить непогані зв'язки, – ви знаєте, я дуже нормально товаришую з нашим новим головою Федерації, – я би тут попробував би себе в цій новій іпостасі – голови Федерації самбо області», – додав він.

Як відомо, Михайло Руденко – заслужений майстер спорту, чемпіон світу з бойового самбо, дворазовий срібний призер чемпіонатів світу з бойового самбо, чемпіон України з самбо, чемпіон України з дзюдо.

Із квітня 2012 до вересня 2014 року він обіймав посаду першого заступника начальника Управління МВС у Волинській області. Звільнення Руденка із посади кілька місяців вимагали волинські активісти, оскільки, за їхніми словами, він сприяв переслідуванню євромайданівців.

У вересні 2014 року міліціонера перевели працювати на ту ж посаду в Житомирську область, а вже в жовтні 2014 року його звільнили з органів МВС у рамках Закону «Про очищення влади».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він є директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області.
Відповісти
брехня!
Відповісти
Адреса: вул. Винниченка, 67, м. Луцьк, 43000, Україна
Контактний телефон: (0332) 78-79-95
Факс: (0332) 78-79-95
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213103
Електронна адреса: [email protected]
Директор: Руденко Ростислав Євтухович
Відповісти
Брєд сивої кобили
Відповісти
Як Ви все добре знаєте, однак подивіться на ініціали і не пишіть дурниць!
Відповісти
це не брєд, це реформа.Гроші ж державні
Відповісти
Він хороший !!!
Відповісти
В дійсно правовій країні де злочинці відповідають за скоєне у цього півника який є представником найбільш небезпечної для суспільства злочинно-корупційної системи а саме злочинців у погонах на найвищих державних посадах НЕ ПОГАНІ ЗВ"ЯЗКИ повинні бути не з посадовими особами при владі і бізнесменами а з ПАРАШОЮ на мусарскій зоні в кращому випадку...
Відповісти
Не знаю, что он натворил в Волинской области, я. знаю Михаила с хорошей, порядочной стороны! Редко, про какого милиционера могу сказать что-то хорошее, но про Руденко могу и и знаю за что! Успехов, Михаил!
Відповісти
Останні новини
Відомо, яку посаду займає люстрований Михайло Руденко
02 липень, 2015, 10:12