У Луцьку зростає заборгованість по ЖКП

У Луцьку зростає заборгованість по ЖКП
Середній термін заборгованості волинян за всі житлово-комунальні послуги склав 1,5 місяця.

Про це повідомили у Головному управлінні статистики Волинської області.

У січні–травні населенням області сплачено за житло та комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 434,2 мільйони гривень, або 92,6% нарахованої суми. Найвищий рівень оплати за житлово-комунальні послуги спостерігався у Старовижівському, Рожищенському, Ратнівському, Ківерцівському та Локачинському районах (122,0%–106,9%), найнижчий – у Володимир-Волинському, Турійському, Луцькому, Ковельському районах (75,4%–83,3%).

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт на годину) на одного власника особового рахунку у травні становили 659,4 гривень, тоді як рік тому – 310,9 гривень.

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг за місяць збільшилась на 21,5% і на кінець травня становила 139,6 мільйонів гривень. Збільшення заборгованості відбулося у всіх містах та Володимир-Волинському, Горохівському, Іваничівському, Камінь-Каширському, Ковельському, Локачинському, Луцькому, Любешівському, Любомльському, Шацькому районах. Середній термін заборгованості населення за всі послуги склав 1,5 місяця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.