Малайзія хоче трибунал ООН через катастрофу на Донбасі

Малайзія хоче трибунал ООН через катастрофу на Донбасі
Влада Малайзії повідомила Раді безпеки ООН про намір домагатися проведення трибуналу під егідою ООН над винними в аварії пасажирського літака Boeing 777 малайзійських авіаліній торік на сході України

Пише ТСН.

Малайзія поінформувала членів ради про намір представити відповідну резолюцію вже в липні. Країна хоче знайти спосіб притягнути до відповідальності тих, хто збив літак. Це загальна пропозиція Малайзії, Австралії, Нідерландів, Бельгії та України.

Дипломати на умовах анонімності розповіли, що Росія назвала резолюцію передчасною і заявила, що Рада повинна дочекатися інших результатів розслідування катастрофи. Російська місія при ООН давати офіційні коментарі відмовилася.

Нагадаємо, що Росія має право вето в Раді безпеки і має право блокувати будь-яку пропозицію, яка виноситься на голосування.

Як відомо, 17 липня виповниться рівно рік з моменту катастрофи малайзійського Boeing 777 на Донбасі. Внаслідок аварії загинули 298 людей, з них 196 – голландці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путіна повідомили, щоб підмивався ?..
Відповісти
Цугцванг для косорилих: якщо наложать вето в радбезі ООН значить усім стане відомо, хто причетний до масакри. Якщо проголосують за трибунал, то він виявить причетність косорилих до масового убивства невинних людей. Є ще третій шлях для косорилих - проголосувати за трибунал і намагатись сформувати його з косорилих і їх холуїв (на кшталт сліпої місії ОБСЄ на Лугандоні)щоб цей трибунал не зміг працювати.
Відповісти
Сомневаюсь, что Малайзия и Нидерланды глотнут третий вариант. Он нереален. А по первым двум - это полное поражения плешивого. И оно все ближе..
Відповісти