Де у Луцьку вночі продавали алкоголь. ФОТО

Де у Луцьку вночі продавали алкоголь. ФОТО
О 4 ранку 3 липня три торгових точки продавали спритні напої. Порушення було виявлене муніципальною дружиною під час рейду.

Про це муніципали повідомили на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Адміністративні протоколи склали на продавців торгового павільйону на зупинці громадського транспорту по вул. Рівненській,2, магазину "Продукти" вул. Сагайдачного, 1а та магазину "Лювіна" вул. Конякіна, 14к.

Ці заклади порушили рішення Луцької міської ради від 20.04.2011 №9/23 “Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів”. Протоколи про порушення будуть передані на розгляд адміністративних комісій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так і потрібно!) Особливо з цим борделем, що на Рівненській на зупинці!!!)
Відповісти
А ви помітили яка звихнута свідомість і наших лучан , яка виявляється при виборі назв для своїх фірм і торгівельниї закладів? Чого варті такі назви:"ЛюВіНа", "Олдем", "Левдів", "Жансе", "Ортеол", "Марсо", "Пано" та ін. Впевнена, що подібного ідіотизму можна назбирати ще. Це про що? Я розумію, що таким чином власники увіковічнювали свої імена, утворюючи з абревіатур ці недолугі назви, а подумати над цікавими, колоритними, креативними ідеями - слабо? Мешканці ж луцька змушені послуговуватися цими корявими назвами, а туристів і гостей нашого міста це приводить у ступор. Можливо і цими питаннями хтось би зайнявся, як і тими, чому у місті так багато вивісок з іншомовними назвами?
Відповісти
Останні новини
Де у Луцьку вночі продавали алкоголь. ФОТО
03 липень, 2015, 11:42