Нардепи відкликають свої голоси за скандальний валютний закон

Нардепи відкликають свої голоси за скандальний валютний закон
Декілька народних депутатів України пообіцяли відкликати свої голоси за закон про реструктуризацію валютних кредитів.

Зокрема, Ігор Луценко, Альона Шкрум, Олександр Черненко, Олег Мусій, Борислав Розенблат повідомили про це на своїх сторінках у мережі Facebook.

"Друзі, я поступив як ідіот. Завтра відкликаю голос. Для мене був шок, коли прийшовши додому і переглянувши підсумки голосування, виявив, що 1558 прийнято в цілому. Зараз чекаю на стенограму - як саме сформулював Гройсман. Я не чув, щоб мова йшла про закон у цілому", - написав народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко.
"Ми проголосували за муніципальну міліцію, а Радикальна партія почала вимагати ухвалення законопроекту 1558. Через переполох у залі Верховної Ради та втому більшість депутатів просто не зрозуміли, що відбувається... Ми зробили величезну помилку - проголосували за цей законопроект. Це катастрофа! Особисто я думав, що голосую за його повернення на доопрацювання! Через цей законопроект на Україну чекає дефолт. Це знищення економіки! Через людей, які не захотіли ризикувати і брати кредит у гривні, а взяли у валюті, постраждають усі українці. Я помилився і одразу відкликав свій голос", - зазначив представник "Блоку Петра Порошенка" Борислав Розенблат.

Також про свій намір відкликати голос за скандальний закон повідомили народні обранці Альона Шкрум, Олександр Черненко, Олег Мусій. За їх словами, вони теж не "розібралися" у процедурі голосування.
Нагадаємо, вчора, 2 липня, ВРУ ухвалила закон про реструктуризацію зобов'язань за валютними кредитами.

Нацбанк наполягає на тому, щоб Порошенко наклав вето на закон про валютні кредити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://www.facebook.com/pavlo.danylchuk?fref=nf&pnref=story
Контреволюція в дії! На Волинській митниці йде повний відкат назад до часів Януковича-Калєтніка. На керівні посади новим в. о. начальника митниці Якобчуком ДМ пропонуються люди минулої епохи, родичі осіб які підтримували режим Януковича та близькі друзі Калєтніка. Так на посаду заступника начальника митниці по правоохоронній роботі проходить стажування Терещук Юрій, який є зятем скандально відомого прокурора Волині часів диктатури Гіля. Терещук в особистих розмовах стверджує що протекцію йому особисто здійснює Генеральний прокурор Шокін, який перебуває з Гілем в особистих дружніх відносинах. На посаду начальника митного поста Устилуг пропонується особистий хрещеник Калєтніка Григорія та друг Гройсмана - Онікійчук Олександр. Є знаковим що Онікійчук який є уродженцями Вінничини в найгірші часи розквіту корупціі 2010-2014 років працював на керівних посадах митниць західної України.
На посаду начальника кадрів пропонується Мостова Наталія, уродженка Вінничини яка була підлеглою Микитюка Романа та ставленицею першого заступника Міндоходів Дереволкова Степана, який втік після революції Гідності і знаходиться в Москві. На посаду заступника начальника митного поста Луцьк призначено Демиденко Світлану, яка є близькою людиною Клавдіі Кутикіноі, заступниці Микитюка, яка засуджена за хабар.
На митний пост Домоново направлений Вашук Андрій, який в часи Януковича очолював митний пост Ковель де здійснювались масові оформлення автомобілів.
Незгодні з кадровою політикою посадовці зазнають тиску , погроз звільнення та насильно відправляються у відпустки.
Фактично митницею управляє Микитюк Роман з свого ресторану "Турійське подвір'я", де він приймає бізнесменів з цілої України для налагодження контрабандних оборудок.
Підписали сьогодні звернення до Насірова з приводу цього всього та з вимогою проведення відкритого конкурсу на керівні посади на митниці на структурах ДФС. Запрошуємо народних депутатів спільно на наступному тижні особисто вручити лист з нашими вимогами!
Відповісти
Через переполох на виборчій дільниці та втому я не зрозумів що відбувається... Я зробив величезну помилку - проголосував за Порошенко. Це катастрофа! Особисто я думав, що голосую за іншого кандидата! Через цю помилку на Україну чекає дефолт. Це знищення економіки! Через людей, які проголосували за Порошенко, постраждають усі українці. Я помилився і відкликаю свій голос.
Відповісти
Логічно
Відповісти
Приєднуюсь!І ще,хочу признатися,що це єдине за що мені стидно в свому житті!
Відповісти
Останні новини
Нардепи відкликають свої голоси за скандальний валютний закон
03 липень, 2015, 13:06