У Луцьку інфекційна лікарня отримала необхідний подарунок. ФОТО

У Луцьку інфекційна лікарня отримала необхідний подарунок. ФОТО
Волинська обласна інфекційна лікарня завдяки організаціям РП «Жіноча січ», ДУК «Правий сектор» та меценатам отримала новий інфузомат.

3 липня депутат Луцької міської ради Володимир Никитюк привіз у Волинську обласну інфекційну лікарню новий інфузомат. Заявку на придбання цього апарату, разом з естафетою він отримав від організацій РП «Жіноча Січ» і ДУК «Правий Сектор», які й організували цей благодійний марафон.

«Ідея з благодійним марафоном була моя. Вона була ініційована до Дня захисту дітей. Цей марафон буде на кшталт Ice Bucket Challenge, але тут благодійники куплятимуть якусь необхідну річ, скажімо в лікарню, і передаватимуть естафету наступному меценату, який після придбання замовлених речей, відповідно, передасть наступному і так далі. Никитюк перший, хто взяв естафету. Сподіваємось, що вона пройде великою хвилею»,- мовила учасник «Жіночої січі» Оля (псевдонім подруга Мавка).

Завідуюча відділенням інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікарні Олена Демарчук каже, що їй дуже приємно отримати у відділення такий необхідний подарунок.

«Дуже приємно, але хотілось, щоб держава взяла на себе ці обов’язки, бо це дуже вигідне вкладання грошей в здоров'я нації», - каже Олена Демарчук.

Головний лікар Волинської обласної інфекційної лікарні Петро Гайдучик розповідає, що з пропозицією допомоги до нього звернулися представники «Жіночої січі» і ДУК «Правий сектор», тому керівництво лікарні вирішило, що їм потрібен новий інфузомат, адже ті, що є в наявності вже морально застарілі, після ремонту і тому не так якісно працюють, як нові.

«Інфузомат вводить ліки дозовано, а це важливо для дітей, бо там дозування йде в дуже маленькій кількості. Він вводить ліки так, як його запрограмують і це важливо. Бо коли є шість важких хворих і дві медсестри, то вони не встигають, а за допомогою інфузомату покращується і якість надання допомоги»,- сказав Петро Гайдучик.

За умовами марафону, Володимир Никитюк повинен передати естафету наступним меценатам, що він і зробив.

«Передаю естафету наступним учасникам: Петру Гордійчуку, Валерію Бондаруку і Євгену Ткачуку – це не бідні люди і дітям вони допоможуть»,- сказав Володимир Никитюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може краще Гордійчуки нехай платять податки і непотрібно буде їх меценацтво
Відповісти
Прикольна 1 фотка накуряна і п'яна. ХА ХА.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку інфекційна лікарня отримала необхідний подарунок. ФОТО
03 липень, 2015, 12:24