У Луцьку подорожчає водопостачання та водовідведення

У Луцьку подорожчає водопостачання та водовідведення
У вересні за воду лучани платитимуть на 30-40% більше.

Про це стало відомо під час засідання тимчасової контрольної комісії міської ради щодо захисту прав споживачів при встановленні тарифів на житлово-комунальні послуги сьогодні, 3 липня. Подорожчання анонсував директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук, повідомляють Волинські новини.

З його слів, з вересня тариф на водопостачання та водовідведення підвищиться на 30-40 відсотків. Платіжки з новими сумами лучани отримають вже у жовтні.

Ріст тарифів, пояснив Іван Корчук, зумовлений ростом податків, екологічного збору, плати за спеціальне водокористування.

«Електроенергія росте щомісяця. Може, варто було б змінити тарифи для підприємств, які надають послуги населенню, аби тарифи на електроенергію були хоча б такі, як для населення», - зауважив директор КП «Луцькводоканал».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жити по-новому! Жити по-хорошому!
Пащенко, тебе данна влада влаштовує?
Виходь, друже, на Театральний Майдан, як ти вмієш. Не ховай голову в пісок, як той страус.
Відповісти
100% вона вже давно нікого не влаштовує
Відповісти
А при чому тут Пащенко? Крыса ти тилова.
Відповісти
Тому що гладіолус. Історію виникнення Євромайдану в місті Луцьку передивись. Будеш тоді знати.
Відповісти
Контреволюція в дії! На Волинській митниці йде повний відкат назад до часів Януковича-Калєтніка. На керівні посади новим в. о. начальника митниці Якобчуком ДМ пропонуються люди минулої епохи, родичі осіб які підтримували режим Януковича та близькі друзі Калєтніка. Так на посаду заступника начальника митниці по правоохоронній роботі проходить стажування Терещук Юрій, який є зятем скандально відомого прокурора Волині часів диктатури Гіля. Терещук в особистих розмовах стверджує що протекцію йому особисто здійснює Генеральний прокурор Шокін, який перебуває з Гілем в особистих дружніх відносинах. На посаду начальника митного поста Устилуг пропонується особистий хрещеник Калєтніка Григорія та друг Гройсмана - Онікійчук Олександр. Є знаковим що Онікійчук який є уродженцями Вінничини в найгірші часи розквіту корупціі 2010-2014 років працював на керівних посадах митниць західної України.
На посаду начальника кадрів пропонується Мостова Наталія, уродженка Вінничини яка була підлеглою Микитюка Романа та ставленицею першого заступника Міндоходів Дереволкова Степана, який втік після революції Гідності і знаходиться в Москві. На посаду заступника начальника митного поста Луцьк призначено Демиденко Світлану, яка є близькою людиною Клавдіі Кутикіноі, заступниці Микитюка, яка засуджена за хабар.
На митний пост Домоново направлений Вашук Андрій, який в часи Януковича очолював митний пост Ковель де здійснювались масові оформлення автомобілів.
Незгодні з кадровою політикою посадовці зазнають тиску , погроз звільнення та насильно відправляються у відпустки.
Фактично митницею управляє Микитюк Роман з свого ресторану "Турійське подвір'я", де він приймає бізнесменів з цілої України для налагодження контрабандних оборудок.
Підписали сьогодні звернення до Насірова з приводу цього всього та з вимогою проведення відкритого конкурсу на керівні посади на митниці на структурах ДФС. Запрошуємо народних депутатів спільно на наступному тижні особисто вручити лист з нашими вимогами!
Відповісти
Слухай, а ти часом не партійний? Тому що ця твоя тирада нагадує передвиборчі обіцянки-цяцянки. Зміст якої полягає лише в наступному - дайте й нам дорватися до того корита дойного. Де всі гребуть, а нас не пускають.
Зі своєю революцією ви ще там досі не зрозуміли, що єдине що зміниться - це верхівка айсбергу. Все решта буде на місцях.
Пробачте, забув, ви ще відчутно змінили життя населення. В гіршу сторону щоправда. Але ж то таке. Здохнемо то й здохнемо. Все рівно смертні.
Відповісти
Крыса, не забувайся. Часи інші настали - мішок на голову і в Стир.
Відповісти
..........., отож бо й воно. Чи то ти такий впевнений у власних силах? Олень ти тупорогий я тобі мізинцем очі повиколупую і язика відріжу твого довгого.
Відповісти
Виною всьому яник, холуй путіна...Через них зараз така ситуація...
Відповісти
Вангую. Через 30 років Ви все так само будете казати - Янукович винуватий. А ще через 300...про це будуть казати нащадки Ваші.
Історія робиться з сьогодні на сьогодні. А не з вчора на завтра.
Відповісти
Крыса порпається в лайні і вважає, що Всесвіт це лайно.
Відповісти
А як же. Саме він. Він вже давно не при владі. І?
Така дивина завжди. Спочатку винуватий Янукович. Потім Путін. Потім буде хто? Янукутін якийсь? Може спершу в дзеркало треба глянути, там є дехто...причетний до того всього.
А взагалі це старий маневр. Шукати ворога на стороні. Римляни ще цим балувалися. Коли їх імперія по швах тріщала. Не допомогло.
Відповісти
Тормоз, маєш роботу?
Відповісти
А до чого тут моя робота? Звісно я її маю, бо її має кожна нормальна людина. Чи то ти вже на моє місце мітиш? Там таких довбокоників як ти не беруть. Так що сиди тихо і не рипайся.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку подорожчає водопостачання та водовідведення
03 липень, 2015, 13:18