У Володимирі-Волинському відремонтували вулицю Цинкаловського

У Володимирі-Волинському відремонтували вулицю Цинкаловського
3 липня міський голова Петро Саганюк та керівник ТзОВ «Луцька дорожна пересувна механізована колона» Іван Кобак урочисто відкрили після капітального ремонту вулицю Цинкаловсього.

Про це повідомляє прес-служба Володимир-Волинської міської ради.

Роботи були розпочаті ще в минулому році за кошти обласного бюджету на 907,5 тисяч гривень, продовжились вони цьогоріч – з цією метою з міського бюджету було виділено більше 2,5 мільйонів гривень.

Протяжність вулиці становить 710 метрів, площа покриття – 6390 м.кв. Окрім новенького асфальтового покриття самої дороги, облаштовано пішохідну зону – тротуари з обох сторін.

"Це лише частина з запланованого на цей рік: не гаючи часу підприємство розпочинає лагодити вулицю Об’їзну, - зазначив міський голова. Він від імені громади міста подякував працівникам «ДПМК» за розуміння та співпрацю, вручив відзнаки міської влади Івану Кобаку та Гнату Прачу, який, до речі, постійно керував ходом робіт на місці. У свою чергу, підрядники гарантували якість виконаної роботи".

«Ніколи за 32 роки, які я тут живу, вулиця не була такою рівною і гарною. І йти, і їхати зручно та приємно», - зупинилась перехожа, котра назвалась Лідією, аби висловити своє захоплення відремонтованою дорогою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А фото немає?? Просто впевнений, що не поклали верхній шар асфальту))
Відповісти