У Луцьку вулицю Лесі Українки заполонили кришнаїти. ФОТО

У Луцьку вулицю Лесі Українки заполонили кришнаїти. ФОТО
Маршем миру, пританцьовуючи і співаючи мантри, пройшлись київські кришнаїти у Луцьку.

За словами кришнаїта, Ананта Рупадаса (в миру Олега) вони є послідовниками ведичної культури, а більшість з них - це учні Київської духовної академії свідомості Кришни.

У рамках Маршу миру вони вже встигли побувати в Ковелі, Рівному, Хмельницьку й Тернополі. В кожному місті перехожим вони пропонують придбати книги про ведичну культуру, цін на яких немає. В основному продають книги за суму, яку покупцеві не жаль викинути на книгу.

Відстань між містами вони долають автомобілем, а от вже в самому місті переміщаються пішки, при цьому співаючи мантри і пританцьовуючи.

«Наша ідея в тому, що ми відокремлюємось від тіла, і ми, по суті, душа. Проте, в душі є теж свої потреби і вони не побутові. Ми практикуємо спеціальні молитви, мантри, які допомагають почути нам цю душу. Під час маршу вулицею Лесі Українки ми виконуємо мантру «Харі Крішна». На санскриті - це прославлення імен Бога, в якого їх багато і всі вони характеризують його чудові якості», - каже Ананта Рупадас (Олег).

Наступними містами, які відвідають кришнаїти, будуть: Львів, Трускавець, Ужгород, Камянець -Подільський, Мукачево, Виноградів і інші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАРЕ КРІШНА ХАРЕ КРІШНА КРІШНА КРІШНА ХАРЕ ХАРЕ
ХАРЕ РАМА ХАРЕ РАМА РАМА РАМА ХАРЕ ХАРЕ
Відповісти
І так 1816 раз... щоденно
Відповісти
хали-гали кришна
хали-гали рама.
трали-вали крыша
где ты будешь завтра?
да, где ты будешь завтра,
тута или тама?
хали-гали кришна
хали-гали рама
(агата)
Відповісти
ВОЇСТИНУ ХАРЕ
Відповісти
"До висот "свідомости" КРІШНИ.Третє фото знизу. Цим все сказано.
Відповісти
Московський патріархат.
Відповісти
Якщо Ви маєте на увазі, що неправильно вжито слово "свідомости", то раджу читати більше української літератури, особливо Забужко. Ніяким русизмом і не пахне...
Відповісти
Прикольні чуваки))
Відповісти
Безкоштовне печіво, нерозбірливе статеве життя, пісні і танці... Що ще треба для щастя?
Відповісти
два косячка
Відповісти
Влучно сказано "викинути за книгу". ВП - УРА.
Відповісти
Та нє, не ура, а гавно. Ви переплутали
Відповісти
блін глаз алмаз, +5 в твою карму
Відповісти
Це було жалюгідне видовище вуличного балагану, душевно хворих людей, які викликають жалість і співчуття їхнім родинам.
Відповісти
Ви в церкву сходіть. Там похлєщє.
Відповісти
аплодую
Відповісти
Ті кришнаїди то хрен зна хто не треба зазнавати
Відповісти
вартова каша:)
Відповісти
Вчаться в унівєрі. А гроші потям заробляти то на яку спеціальеюність іти?ця організація фінансується з-за кордону.куди сбу диситься. Ахахв
Відповісти
Народ, ви що? Живемо в 21 столітті і пишемо такі коментарі.... Вони нічого поганого не роблять, потрібно з повагою ставитись один до одного, до людей інших вірувань, різних національностей... А автор - малограмотний хам..."не шкода викинути"...можливо ви й викидаєте гроші купуючи літературу, але в основному люди витрачають гроші...
Відповісти
а точно нічого поганого не роблять. Читайте(((Как сказал о кришнаитах Роман Селантьев, исполнительный секретарь межрелигиозного совета России, в передаче "К барьеру!" Владимира Соловьева (поединок Валентина Лебедева, председателя Союза православных граждан России, и Максима Осипова, координатор Общества Сознания Кришны Модана Мохана дас - по вопросу строительтсва в Москве храма кришнаитов): "У меня вопрос к представителям общества Сознания Кришны. Господа, ну когда же вам все-таки надоест требовать от традиционных духовных лидеров России признать вашу организацию также традиционной. Они же устали отвечать что вы маргинальная секта, никто с вами никаких отношений поддерживать не будет, это мнение не только Русской Православной церкви, не только православных граждан, мусульмане и иудеи настроены гораздо более радикально. Они еще не забыли как вы кормили их прихожан идоложертвенной пищей, не говоря об этом. А для мусульман, иудеев - это страшный грех. Идоложертвенная пища - это пища, посвященная Кришне, называется у вас прасад, и в иудейской, и в христианской и тем более в мусульманской традиции её употребление категорически запрещено. Для мусульман это даже хуже чем есть свинью".
Відповісти
ви тут ще про руський мір згадайте...Звичайно що церкві не подобається, що забирають її потенційних прихожан))) А Віра, Вона в кожного своя і засуджувати когось за цим признаком гріх... До речі, якщо вчитаєтесь в Біблію і Коран, вони теж рахують один одного сектами...А людьми ми повинні лишатись завжди і виконувати 10 Заповідей...а не осуджувати
Відповісти
Всіх християн на гілляку, верне від них!
Відповісти
Всіх атеїстів на гілляку!
Відповісти
ото то неадевати...
Відповісти
вСІХ ІНАКОДУМЦІВ НА ГІЛЛЯКУ.
Відповісти
хай собі співають
Відповісти
Коля бачу мобілізований... На всіх гіляк не хватить...
Відповісти
мені особисто не подобається, що вони співають в парку біля дитячого містечка. там гуляють діти і це мимоволі впливає на їхню підсвідомість. хто зна як це все може обернутися в майбутньому.
Відповісти
Аналогічно православна церква. Тільки в 1000 раз гірше.
Відповісти