Ковель відсвяткував свій 705-й день народження із вогняним шоу та конкурсами. ФОТО

Ковель відсвяткував свій 705-й день народження із вогняним шоу та конкурсами. ФОТО
У літню пору, в першу неділю липня ковельчани відзначають день міста.

З нагоди 705-річчя Ковеля та 71-ї річниці визволення його від німецьких загарбників сюди прибули делегації із міст-партнерів, які зустрілись із міською владою.

Вранці проводились спортивні змагання, до яких долучилося немало охочих. Також, об 11:00 відбулось урочисте засідання міськради, по закінченню якого місцева влада попрямувала до Меморіалу Слави.

Вдень, коли свято було у повному розпалі, організатори підготували багато конкурсів для дітей, заохотивши їх призами і нагородами. В той час батьки та молодь могли відпочити в парку, де розмістилися прилавки з різними сувенірами, вишиванками, літературою рідного краю, ювелірними та іншими виробами, солодкою ватою та морозивом.

Ковельчани мали змогу провести час за столиками виїзної торгівлі. Проте, у порівнянні з минулими роками, їх було значно менше.

Жителі міста могли не лише чудово відпочити, а й здійснити вигідні покупки. Були на гулянні й гості з інших містечок Волині.

Не можна не згадати того, що торжество супроводжувалося українськими народними піснями. Ще вдень було проведено концерт найкращих місцевих виконавців та колективів, а ввечері всіх потішило караоке.

На закінчення музичних розваг у центрі виступив муніципальний духовий оркестр, який зібрав навкруги багато прихильників. Тут виступили Руслана Шацька та Володимир Михалевич.

Завершило святкування дня Ковеля фаєр-шоу «Героям Слава!». Тисячі ковельчан зібралися біля Будинку рад, аби хоч одним оком поглянути на це прекрасне дійство.

Усіх найбільше вразив вогневий запал вітання «Слава Україні» та «Героям слава». Після виконання національного гімну, святкування офіційно було закінчилося.

Сергій ГАВРИЛЮК для ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковель відсвяткував свій 705-й день народження із вогняним шоу та конкурсами. ФОТО
06 липень, 2015, 13:14