В Україну привезуть мощі дванадцяти апостолів

В Україну привезуть мощі дванадцяти апостолів
У суботу, 11 липня 2015 року, в Патріаршому соборі Воскресіння Христового у Києві будуть виставлені мощі дванадцяти Христових апостолів.

Виставлятимуть святиню ввечері, о 18:00, після Вечірні та Утрені, про це повідомляє департамент інформації УГКЦ.

Вшанувати мощі можна буде того ж вечора в суботу, протягом неділі (12 липня, свято Верховних апостолів Петра та Павла), а також у понеділок (13 липня, свято Собору 12 апостолів).

Усі охочі матимуть змогу за посередництвом святих дванадцятьох апостолів Христових просити в Господа Бога потрібних ласк та помолитися за мир та єдність України.

Реліквії привезені з Ватикану та є автентичними мощами дванадцятьох апостолів, учнів Христових: Петра, Андрія, Якова Заведеєвого, Івана Богослова, Пилипа, Вартоломія, Томи, Матвія, Якова Алфеєвого, Юди Тадея, Симона Зилота та Матвія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мощі, УГКЦ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вперше чую, що є мощі Івана Богослова.
Відповісти
Те саме хотів відмітити! А де ж вони його мощі взяли то?
Відповісти
ну справді . Гробниця пуста
Відповісти
мое лицо

www.predanie.ru


Все таки мощей Иоанна Богослова не существует, поскольку он не умер, о чем он сам предсказал, пересказывая слова Иисуса Христа, в написанном им Евангелии:

"Петр же, обратившись, видит идущего за ним ученика, которого любил Иисус и который на вечери, приклонившись к груди Его, сказал: Господи! кто предаст Тебя? Его увидев, Петр говорит Иисусу: Господи! а он что? Иисус говорит ему: если Я хочу, чтобы он пребыл, пока приду, что тебе [до] [того?] ты иди за Мною. И пронеслось это слово между братиями, что ученик тот не умрет. Но Иисус не сказал ему, что не умрет, но: если Я хочу, чтобы он пребыл, пока приду, что тебе [до] [того?] Сей ученик и свидетельствует о сем, и написал сие; и знаем, что истинно свидетельство его."(Ин.21:20-24)

Пустая гробница Иоанна Богослова до сего дня находится в городе Сельчук, рядом с городом Кушудасы в Турции. Один день - 8 мая в гробнице появляется прах Иоанна Богослова.
Відповісти