Будівельна компанія NK Group збудує у Луцьку житловий комплекс зі скла*

Будівельна компанія  NK Group збудує у Луцьку житловий комплекс зі скла*
В місті Луцьк на вулиці Рівненській, 25 відкрився центр продажу ЖК «Атлант», де менеджери допомагатимуть людям придбати квартири в новому житловому комплексі .

«Атлант» - це комплекс дванадцятиповерхових будинків, який буде складатись з 16-ти секцій. Він матиме розвинуту інфраструктуру. На цокольному і першому поверхах будуть розташовані комерційні приміщення. Будівельна компанія NK Group вже розпочала будівництво цього масиву, який буде збудовано за всіма європейськими стандартами.

Група компаній NK Group розпочала свою діяльність ще в 2012 році в Хмельницьку з будівництва житлових масивів «Набережний квартал», який є основним брендом житлових комплексів цього забудовника.

Компанія динамічно розвивається, тому на сьогоднішній день має 55 будівництв у 18-ти областях України.

Загалом компанія-забудовник завжди думає про людей, які там будуть жити, а тому намагається зробити для своїх клієнтів найкращий благоустрій і комфортне життя в будинках від NK Group.

Відтак, забудовники передбачили в житловому масиві «Атлант» підземний паркінг, багаторівневий наземний паркінг, а також, для маленьких жителів цього комплексу, облаштують безпечний дитячий майданчик.

Для дорослих побудують сучасні спортивні майданчики, де вони зможуть підтримувати свої м’язи в тонусі. Також проектом передбачено й облаштування інших зон відпочинку.

Варто зазначити, що територія житлового комплексу «Атлант» буде закрита під шлагбаум для безпеки жителів, які, в свою чергу, зможуть насолоджуватись гарним виглядом з вікна завдяки великим, якісним, панорамним вікнам .

Бренд-менеджер проекту «Атлант» Маргарита Коверко каже, що в цьому будинку буде дуже багато скла, тому візуально буде здаватись, що він взагалі скляний. Проте Маргарита запевнила, що будинок буде теплий, адже при будівництві забудовник дотримується всіх норм утеплення. Ціни на квартири в будинках також приємно вразять.

«Ми закуповуємо вітчизняні матеріали у великій кількості, тому не так залежимо від курсу долара. І можемо гарантувати на сьогоднішній день одну з найнижчих цін в місті Луцьку на житло в новобудові, і тримати цю ціну. Ціна стартує з 9500 за 1 м². Своїм клієнтам пропонуємо, як однокімнатні квартири, так і двох - і трьохкімнатне житло. Всі квартири будуть обов'язково облаштовані лічильниками на газ, світло і воду. Також, на вибір клієнта, буде запропоновано встановити якісний котел. Або ж є варіант, що людина може і відмовитись від нашого котла та поставити свій, тоді і ціна буде, відповідно, нижча на квартиру», - розповідає Маргарита Коверко.

Також квартири житлового масиву «Атлант» з середини будуть оброблені чорновою шпаклівкою, окрім робочої зони в кухні та ванної кімнати, адже там, зазвичай, люди самі облаштовують приміщення «під себе».

Окрім цього, до кожної квартири будуть підведені всі необхідні комунікації: вода, газ, світло.

Особливістю компанії є також й те, що вони дають можливість своїм клієнтам відразу замовити в відділі пост-продажу різні послуги - від встановлення теплої підлоги до дизайнерського ремонту, будь-яких перепланувань квартир, утеплення балкону та інше.

Здавати в експлуатацію перші будинки житлового комплексу «Атлант» компанія NK планує в першому кварталі 2016 року. Саме ж будівництво масиву вже розпочато з кутової секції, яка знаходиться поруч з центром продажу «Атлант» на вулиці Рівненській, 25, де на клієнтів чекають привітні менеджери - фахівці своєї справи, які розкажуть про квартири, покажуть їхні планування, і дадуть поради щодо того, як і яку придбати квартиру в житловому комплексі «Атлант».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пожежогасіння в Луцьку для 12-типоверхівок є?!!
Відповісти
не забувайте те, що у Луцьку є 16-ти поверхівка, і одна з квартир горіла.
Відповісти
а для 16 які вже давним давно побудовані
Відповісти
"Окрім цього, до кожної квартири будуть підведені всі необхідні комунікації: вода, газ, світло."
Відповісти
Все вірно,передбачаємо наявність лічильників на воду,газ і світло. А також індивідуальне теплове опалення шляхом встановлення двохконтурного парапетного газового котла фірми Bosh.
Відповісти
головне що роблять щось добре для нашого міста,будуть гарні будинки!!!
Відповісти
Дякуємо за позитивну оцінку! Ми працюватимемо над удосконаленням житла мешканців Луцька.
Відповісти
Якщо багато скла - то в будь - якому випадку великі тепловтрати. Будинки зі скла гарно - але не для нашого теплопоясу, це добре для Італії, Греції, Іспанії і т.д.А в нас газ нині дорогий, так що це житло в утриманні не дешеве.
Відповісти
Дякую за цікаве запитання. Прошу наголосити,що ЖК Атлант є елітним житлом,тому ,звісно,порівнювати із звичайними житловими будинками не має потреби. Навіть зовнішній вигляд новобудови передбачає відмінність від типових будинків. Тепловтрати будемо компенсувати використанням якісних двокамерних металопластикових вікон,які додатково гартовані та тоновані.
Відповісти
а сайт у них є? а фото збудованих обєктів?
де буде будівництво в Луцьку?
Відповісти
Доброго дня, дякуємо за Ваше запитання. Сайту поки,на жаль, немає,але невдовзі обов'язково буде створений. Будівництво ЖК Атлант здійснюватиметься за адресою:вул. Рівненська,25 ,а саме на території стоянки АТП.
За детальнішою інформацією,а також, щоб переглянути фото новобудови,планування квартир та інфраструктуру двору майбутнього житлового комплексу, звертайтесь у центр продажу, який знаходиться на вул.Рівненській,25,або за телефонами:
+38(096)889-91-91,
+38(095)889-91-91.
Відповісти
Скажiть будьласка, а де ще будуть будуватись будинки окрiм Рiвенськоii?
Відповісти
Ще паралельно йде будівництво об'єкта forRest , що на Володимирській.
Ось контактні телефони Центру Продажу ЖК forRest:
(098) 660-63-03;
(066) 660-63-03.
Відповісти
З чого будуватимуть ? Матеріал: Цегла блоки і як саме утеплюють ? чим ?
Відповісти
Будуємо з цегли (фасад будинку виконаний з облицювальної цегли марки М150 білого та коричневого кольорів). Внутрішнє утеплення будинку із використанням мінеральної вати товщиною 100 мм. Між секціями і між квартирами буде утеплення пінопластом.
Відповісти
дивно, що ви маєте 55 будівництв в 18 областях країни, і немаєте жодної фотогалереї готових своїх споруд ні зовні, ні всередині. Чи то тільки розпочаті будівництва? Де ж закінчені? І чи можна вам довіряти взагалі? В вашій компанії можна придбати квартиру після здачі будинку в експлуатацію і яка вартість такого житла?
Відповісти
nkvartal.com - сайт компанії-забудовники, там обираєте регіон, який Вас цікавить , де описані всі об'єкти, в тому числі і здані.
Дякуємо за Ваше запитання.
Відповісти