Випускниця, яка через конфлікт із вчителькою не отримала золоту медаль, склала ЗНО на 596 балів зі 600

Випускниця, яка через конфлікт із вчителькою не отримала золоту медаль, склала ЗНО на 596 балів зі 600
Випускниця Коломийської школи Оля Мацюк, яка не отримала золоту медаль у школі через 8 балів з історії України, склала ЗНО з предмету на 198,5 балів з можливих 200.

Про це на своїй сторінці написала користувачка Facebook з Івано-франківська Христина Томенчук, знайома з історією випускниці, пише Українська правда. Життя.

Вона також зазначила, що дівчина не лише набрала високий бал із Історії України, а й з інших предметів також. Так, з Української мови та літератури дівчина отримала 199,5 балів, а з іноземної - 198,5. Таким чином, загальний результат іі тестів ЗНО склав 596 балів із 600 можливих.

"Прекрасно, що очільники Коломийської освіти, обласної освіти, Міносвіти України ще задовго до оприлюднення результатів переосмислили ситуацію і вручили Олі атестат з відзнакою. Справедливість торжествує, проте є над чим замислитись освітянам!", - додає Хрстина Томенчук.

Ситуацію прокоментував директор українського центру оцінювання якості освіти і Центру тестових технологій і моніторингу якості освіти Ігор Лікарчук. За його словами, він дуже добре знайомий з цією історією та йому надзвичайно прикро за дії окремих педагогів і керівників цього закладу.

Як відомо, на лінійці останнього дзвоника у Коломийській школі №1 випускник Марко Левандовський зняв свою золоту медаль і передав її своїй однокласниці Олі Мацюк. Далі взяв мікрофон та, звертаючись до дівчини, сказав, що вона несправедливо залишилася без медалі, хоча найбільше з усіх присутніх її заслуговує.

За словами Олі Мацюк, вся ця неприємна історія – наслідок неприязного ставлення до неї вчительки історії. Мовляв, ще в 10-му класі вчителька історії пригрозила, що не поставить хорошої оцінки тим, хто ходитиме на додаткові заняття до інших вчителів.

За словами Олі, батьки учнів зверталися до директора, в міське та обласне управління освіти і навіть у Міністерство освіти і науки. В результаті до школи приїхала комісія з Івано-Франківська: з учнями не розмовляли, контрольної для перевірки знань не дали, а закінчилося все тим, що вчителька отримала догану.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗНО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А такі вчителя є у кожній школі а особливо в гімназіях
Відповісти
Таких пані в ато ,на блок пости.
Відповісти
потворних падлюк серед підагогів)), що ранять невинні дитячі душі стрілами підлості.
Відповісти
Оля таки довела, що має знання! А вчительку варто звільнити,догани мало, бо точно не одну дитину мордувала свої вчительським етикетом(
Відповісти
Останні новини
Випускниця, яка через конфлікт із вчителькою не отримала золоту медаль, склала ЗНО на 596 балів зі 600
06 липень, 2015, 21:00