Лукашенко оголосив своїм наступником семирічного сина

Лукашенко оголосив своїм наступником семирічного сина
Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час візиту до Венесуели зробив заяву про те, що семирічний син Коля може стати його наступником на посту керівника країни.

Про це пише Дзеркало тижня з посиланням на The Independent.

«Тут знаходиться мій син Микола, і це говорить про те, що ми серйозно і надовго заклали основи співпраці, і є кому перейняти естафету років через 20-25», – сказав Лукашенко під час зустрічі з президентом Венесуели Уго Чавесом.

«Поки президенти розмовляли, Коля в сірому костюмі з відливом і при краватці, світле волосся зачесане «під рибу», стояв прямо, але на пропозицію Чавеса виступити з промовою відповів відмовою», – пише журналіст видання Шон Уокер.

Видання повідомляє, що у Лукашенка є два старших сина від дружини, з якою він розлучився. За чутками, вона живе на фермі в білоруському селі. Особа матері Коли не розголошується.

Молодший син президента в свої сім років зовсім не новачок на протокольних заходах. Йому вже доводилося бувати на військових парадах, засіданнях кабінету міністрів, зустрічатися з державними лідерами. За словами Уокера, «армійських генералів зобов'язали віддавати дитині честь».

У вихідні Лукашенко їде дивитися фінал Євро-2012 в Києві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лукашенко оголосив своїм наступником семирічного сина
30 червень, 2012, 12:42
Іномарка наїхала на жінку
30 червень, 2012, 11:59