Як Луцьк святкуватиме День міста

Як Луцьк святкуватиме День міста
23-24 серпня Луцьк відзначатиме День Державного Прапора, 24 - річницю Незалежності України та 930-у річницю з часу першої писемної згадки про місто Луцьк в Іпатіївському літописі.

Про це йдеться на сайті луцької міської ради.

У ці дні в місті буде багато цікавих заходів та подій. Зокрема, лучани та гості міста зможуть долучитися до урочистого підняття Державного Прапора України, урочистих зборів до Дня Незалежності, урочистої академії до Дня міста, мистецького дійства “Кобзарське віче”, громадської акції “Українська вишиванка”.

Відбудеться фестиваль дзвонарного мистецтва “Благовіст Волині”, мистецький проект “Urbs Lucoria-Грод Луцький”, мистецька акція “Україна — Єдина!”, свято квітів “Луцьк квітучий”, молодіжний мистецький фестиваль, велопробіг вулицями міста.

Містяни зможуть брати участь у промоційному проекті “Імена Луцька”, безоплатній екскурсії Луцьком, конкурсі малюнків на асфальті “Майбутнє України очима дітей”, дитячих розвагах “Моя країна — Україна”, міжнародному турнірі з футболу серед ветеранських команд міста Брест (республіка Білорусь), Жешува (Республіка Польща), Львова та Луцька, дитячому квесті “Шляхами історії славетного Лучеська”, відкритому турнірі з боксу та багатьох інших.

Також на 23 серпня заплановано відкриття пам'ятного знака “Волинським Героям Майдану” на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

Місто причепурять до свят за розпорядженням місцевої влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Місто Ряшів
Відповісти