Ще одного волинського бійця АТО опізнали за аналізом ДНК

Ще одного волинського бійця АТО опізнали за аналізом ДНК
Ще одного героя із Волині опізнали по аналізу ДНК. Ним виявився житель Володимира-Волинського Леонід Крепець.

Згідно із проведеною експертизою, родина ще одного воїна – Леоніда Крепеця, згодилася визнати, що знайдені останки належать саме йому, пише БУГ.

За попередніми даними, Крепеця Леоніда Петровича, 1984 року народження, який проживав у Володимирі-Волинському, вважали полоненим. Військовослужбовець останній раз виходив на зв’язок 25-го серпня 2014 року. Ніс службу у 51-й ОМБР, третьому батальйоні, 8-мій роті. Солдат.

Сім’я Леоніда – дружина Віра та сини: п’ятирічний Славко і майже дворічний Матвійко. Ще є мама, яка мешкає на Хмельниччині.

«Місцезнаходження тимчасово не встановлено» — такий статус донедавна мав старший солдат, боєць 51-ї окремої механізованої бригади, яка дислокувалася у Володимирі-Волинському Леонід Крепець. Останній раз він зателефонував дружині з-під села Дзеркальне, що на Донеччині. Це було в серпні 2014 року, за кілька днів до сумнозвісного Іловайського котла… В армію, і, як виявилося, в зону бойових дій так званої АТО його мобілізували 10 квітня", – пише “День”.

Під час процедури пошуку Леоніда, у сина Ярослава взяли аналіз на ДНК, і він зійшовся з одним із похоронених у Дніпропетровську як «невідомий». Зійшлися й аналізи, здані мамою Леоніда. На упізнання за фотознімками з моргу поїхали в Луцьк із зубною картою Леоніда. Не зійшлися ріст його та загиблого, котрого ідентифікували як Крепеця, та й на фото був, каже дружина, геть не він.

Однак, як повідомив сьогодні, 7 липня, на брифінгу міський голова Петро Саганюк, на даний момент мама визнала, що останки воїна, які пройшли експертизу ДНК, належать саме Леоніду Крепцю.

“Перепоховання буде восени. Самі розумієте – санітарні норми в таку спеку не дають можливості провести церемонію”, – повідомив мер. “На сьогодні ще два тіла проходять експертизу ДНК. Є високий відсоток вірогідності, що то також хлопці із нашого міста. Однак, імен називати не можу – достовірність не стовідсоткова”, – сказав Саганюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Царство Небесне! Ілловайськ став чорною датою для Волині! Дорогі наші синьоокі Волинські хлопчики спочивайте з миром з усіма святими і хай ангели вас огорнуть крильми!
Відповісти
не грошей він хотів, а щоб спокійно спала його сім'я... Та й обороняв всіх УКРАЇНЦІВ,від такої мразі як ти - сепар.... ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!
Відповісти
ти падло смирдюче закрий мордяку, він загинув як герой, а ти здохнеш і згниєш на безіменній могилі
Відповісти
Слава Герою!!! Спочивай, друже, з миром.
Відповісти
Останні новини
Ще одного волинського бійця АТО опізнали за аналізом ДНК
07 липень, 2015, 14:25