Волонтери готують секретний проект, який може змінити хід війни в Донбасі

Волонтери готують секретний проект, який може змінити хід війни в Донбасі
Волонтери проекту «Повернись живим» оголосили першу хвилю мобілізації спонсорів.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook Віталій Дейнега.

«Ви знаєте, хто ми і як ми працюємо. Ми займаємося нічною оптикою, за що ще 2 роки тому могли міцно отримати по дупі від СБУ та МВС. Ми відкрито пишемо, що ми купуємо і кому передаємо. Робимо фото, намагаючись не здати позиції та підопічних. Це робота на грані фолу. Але щоб збирати гроші в промислових масштабах, нам потрібно бути відкритими», – пише він.

Разом з тим Дейнега зазначає, що «зараз ми вперше хочемо частково уникнути відкритої бухгалтерії по деяким нашим новим проектам», – пише obozrevatel.com.

«Справа в тому, що у нас є проекти, пов’язані з порушенням законодавств окремих країн і ті, про яких не можна нічого знати «тій стороні». Є покупки, які ми не можемо світити у своїй відкритій бухгалтерії. Через те, що видаючи прилади і моделі, ми видамо їх походження, і канали постачання можуть загорнутися. А у кур’єрів виникнуть проблеми. Хто був у нас в офісі, може зрозуміти, про що я говорю», – сказав Дейнега.

Волонтер також навів кілька прикладів: система зв’язку для ГІС «Арти» (це система управління артилерійським вогнем), виробництво бронебійних патронів під Barrett, дистанційні радіовзривачі для саперів або комплектація особливих підопічних, про які говорити не можна.

«Такі проекти є і періодично з’являються. Ми готові їх робити «закритими», звітуючи перед вами особисто. Знайомити вас з одержувачами, надавати всі види звітів, від фото до паперів. Із зазначенням моделей і цін, кількості та одержувачів. Іноді ці проекти, порушують все, що можна, крім національних інтересів України, зате вони зможуть змінити лінію фронту і хід цієї війни. Вони пов'язані з кращими людьми в нашій армії. Про це розповімо після перемоги. Про деяких ніхто, крім вас, ніколи не дізнається. Я не інтригую і не перебільшую. Багато чого зараз на фазі ідей або розробки», – підкреслив керівник проекту.

Для початку він пропонує майбутнім спонсорам просто зателефонувати за номером 068 500 88 00 і представитися.

«Протягом місяця я з вами зустрінусь особисто, ми познайомимося і я розповім про що йдеться, і до яких проектів ви змогли б приєднатися. Повірте мені, буде дуже цікаво. Набирайте обов'язково. Прямо зараз», – написав Дейнега.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери готують секретний проект, який може змінити хід війни в Донбасі
08 липень, 2015, 06:41