Нововолинці не вийшли зустріти тіло загиблого Героя. ФОТО

Нововолинці не вийшли зустріти тіло загиблого Героя. ФОТО
Вранці у Нововолинськ привезли тіло кіборга Вадима Демчука, життя якого забрала війна 20 січня. Проте, ні нововолинці, ні міська влада - ніхто не вийшов зустріти героя.

Про це написав у соцмережі користувач Vasylenko Dmytro.

"Вразило сьогоднішнє ставлення жителів Нововолинська щодо гибелі ГЕРОЯ цього міста. Воно взагалі відсутнє, бо ніхто не прийшов. Якось так. Влада депресивного міста забула про бійця. Жах охоплює, усвідомлюючи що ти, чи навіть твоя смерть, смерть ГЕРОЯ не потрібна цим можноладцям. Ганьба, сором вам, очільники Нововолинська", - написав автомайданівець.

"На фото люди, які зустріли тіло бійця (батько загиблого, друг родини та хлопець, який провів загиблого з Луцька). Віськові з військомату підійшли за 20хв., бо не було навіть кому тіло до хати внести. Спочивай з МИРОМ, Вадим", - підсумував він.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: Батько загиблого волинського «кіборга» не вірить, що привезли тіло його сина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Что ж мы за люди-то такие!!! Хотя, я почему-то думаю, что не все. Или не сообщили, кому надо, или те,кому сообщили, проявили черствость и бездушие.Уж военком-то ОБЯЗАН был организовать похороны.Вот тут бы активистам разобраться и рассказать о них обществу.Удержатся ли они после этого на своих должностях??? На кой ... они нужны такие. Стыдно и грустно.
Відповісти
..коли мобілізувати то воєнкоми скрізь знаходять хлопців...а тут їм пофіг....як і пофіг президенту..уряду..депутатам ВР на тих хто загинув
Відповісти
..коли мобілізувати то воєнкоми скрізь знаходять хлопців...а тут їм пофіг....як і пофіг президенту..уряду..депутатам ВР на тих хто загинув
Відповісти
плакати хочеться від такої поведінки( нехай спочиває Вадим .. Вічна пам'ять!
Відповісти
Сором! Ганьба! Але, в першу чергу, сором та ганьба нашій владі. І не тільки міській, а, в першу чергу, верхівці влади. Скотиняки. Своїх синів ховайте, своїх посилайте на війну, а не на курорти, гріти сраки та ніжитись з коктейлями в руках. Ще вам все повернеться. Сторицею.
Відповісти
Цілком з Вами згоден.
Відповісти
Я хочу сказати лише одни- так, війна це дуже погано. Хто б з ким не воював. Війна- це скалічені сімьї, сотні загублених життів, сльози та горе. І я хочу висловити слова скорботи сім*ї загиблого. Хай земля йому буде пухом! Але за що він воював? От реально, за що? Якщо в роки Другої Світової люди воювали за вітчизну, тому що була велика небезпека опинитися під загарбницьким чоботом клятого фашиста- за що зараз війна на Донбасі? Нашій країні, я впевнений, нічого не загрожує. Та і брати в нас нема що. Заводи не працюють, сільське господарство знищено( і саме тими людьми, які зараз відправляють хлопців на війну). Стосовно якоїсь військової агресії з боку Росії скажу так, шановні- в епоху сучасних технологій та передових досліджень, в епоху розвитку космічної оборонної системи та спостереження- я не бачив ні одного доказу натяку на агресію зі сторони Росії. Немає ні одного реального доказу. Де відеоматеріали? Де фотографії? Подивіться документальні фільми про війну в Чечні. Подивіться, скільки там відеозаписів, які робили самі чеченські бойовики? Ось тут голову відрізають хлопцям з блокпоста, а ось тут пораненого добивають пострілами з автомата...
А якщо зайти в ютуб, та переглянути записи- не знайдете жодного, де б було видно, що напрклад російський танк увійшов в село, чи ще щось. де докази? Реальних доказів нема і не буде, тому що на мою думку все це не правда. А територія на Донбасі або вже давно продана та її треба підчистити, або влада немає знайти в собі сили признати, що війна непотрібна, що вона іде проти свого народу.
Просто треба дивитися на ці речі з третьої сторони. Зважити всі "за" і "проти". І чесно, для мене немає поділу на українців, та росіян. Немає поділу на москалів на хохлів. Я сам з Західної України. І мені дуже боляче дивитися на те, що робиться в моїй країні. Я сумую за тими часами, коли все було добре і спокійно. І взагалі, ми всі- браття. Одним словом- слов*яни. Давайте вже щось робити, якось справлятись з цією ситуацією. Я не примушую до мітингів, не підстрікую до якихось противоправних дій. Просто хай кожен з вас хоча би на кілька хвилин задумається про те, що коється в нашій країни. И подивиться на все це з третьої сторони. Так би мовити, з нейтральної сторони.
І наостанок хочу нам всім побажати, що б ця війна скоріше закінчилася. Мені шкода хлопців з обох сторін. Кожного можна зрозуміти. Кого у відсутності правдивої інформації, у когось свої окремі мотиви йти воювати. Але не забувайте, що влада- вона зміниться, а нам з вами ще жити і жити пліч о пліч. ..
Ось така моя думка. Думаю, що я нікого нічим не образив. Якщо образив- вибачайте...
Відповісти
Згідна абсолютно з усім, що Ви написали. І нас немало, але чомусь сьогодні не модно прагнути миру, відразу причисляють до зрадників та сепаратистів. Нещасні сліпці.
Відповісти
Влада боїться бунту. Перевороту. Справжьої революції, це можна назвати як завгодно. Тому і намагається вибити тих, кому не байдуже. Тих, хто не боїться тримати зброю в руках. Бо такі люди - страшна сила, сила, яку ніщо не зупинить. Війна закінчиться лиш тоді, коли люди перестануть мобілізовуватись, коли не буде кому воювати. Тоді все саме собою розрішиться. Але до того часу батьки ховатимуть дітей (своїх, чужих) і проливатимуть сльози.
Відповісти
Я також погоджуюсь з кожним Вашим словом.Душа болить за нашу краiну,особливо за наших дiтей...
Відповісти
ЗА ЧТО сейчас идёт война на донбассе? За то же за что Россия воевала в Чечне.
Відповісти
Там війна була за каспійську нафту. І воювали першій рік з чеченцями, які не знали правди. А колі їм очі відкрили- було вже піздно. Приїжджали араби, терористи зі сходу, з Аль- Каїди. І воювали. Не треба порівнювати ці війни, вони різні.
Відповісти
Дуже соромно !!!!Ганьба владі нововолинська....і людям
Відповісти
Погоджуюсь з твоєю думкою. Нашій країні нічого не загрожує. Навіщо влада робить геноцид проти власного народу?!
Відповісти
Не вийшли, бо сьогодні зустрічати труни вже стало банальним явищем. Люди почуваються байдужими і приреченими. Жити стало страшно.
Відповісти
Вічна пам'ять Вадиму! Коли вже нарешті перестануть гинути наші хлопці? Коли вже цей кошмар скінчиться? А нововолинській владі ганьба! Їхні діти, мови нема, вдома відсиджуються, то як вони же їм зрозуміти батьків таких Вадимів?
Відповісти
Вічна пам'ять Вадиму! Коли вже нарешті перестануть гинути наші хлопці? Коли вже цей кошмар скінчиться? А нововолинській владі ганьба! Їхні діти, мови нема, вдома відсиджуються, то як вони же їм зрозуміти батьків таких Вадимів?
Відповісти
Ти троль а всі хто тебе підтримує також або тролі, або вата. Вас носом тикай, то й тоді ви не побачите доказів. Поїдьте на донбас і побачите результати. А як скажете, що ви українець, то ви більше не жилець і відчуєте на собі всі ступені пекла. А цей Герой, земля йому пухом, оберігав ваш спокійний сон. Якби не ці Герої, наші зрадники при владі давно нас з патрохами здали б. Відкрицте вже свої очі! Тілтки дибіли таке можуть думати. В нас що пів країни дибілів???? Боже, з ким я живу в одній країні. Просвіти їм мізки!
Відповісти
От і вали туди, де тобі буде добре. Ти не українець, ти справжній хохол. І не треба переходити на особистості, якщо ти себе вважаєш розумним. За дибіла можна і в пику отримати. І стосовно троля- троль якраз ти! Такі як ви, мерзоти, розпалюють ворожнечу між людьми! Погань!
Відповісти
привет украинцам! ганьба укропам.
если украинцы приезжают на донбасс- ничего им не будет. если прописка из центра или запада украины - повышенное внимание, но никаких репрессий или прессования.
рад, что наконец доходить начинает до людей правда этой дебильной войны....
мы воюем не с украинским народом, а с вооружонными силами влады!!! которые пришли убивать по приказу. мы воюем и будем уничтожать добровольцев-бандитов, которые пришли грабить и убавить жителей донбасса!
а народ - мы ждем, пока у народа лапша с ушей сползет и они очнутся от сладких идиотических обещаний хунты.
вспомните, что вам обещали на майдане, и что НА САМОМ ДЕЛЕ ПРОИЗОШЛО И ПРОИСХОДИТ В УКРАИНЕ!!!!
враги не донбасс и не россия - враги в киеве в кабинетах!
Відповісти
Слова настоящего мужчины!
Відповісти
за что боролся на то и напоролся приезжайте ещё
Відповісти