Одеську ДАІ очолить бойовий офіцер, - ЗМІ

Одеську ДАІ очолить бойовий офіцер, - ЗМІ
Начальник обласного управління міліції Георгій Лорткіпарідзе збирається представити на посаду начальника ДАІ області підполковника міліції Олександра Одіжного.

Про це «Думській» повідомили джерела в правоохоронних органах.

До недавнього часу Одіжний був командиром взводу батальйону «Шторм». У підрозділ спецпризначення він вступив добровільно і в 2014 році виконував завдання в зоні АТО в Луганській області.

Колишні підлеглі характеризують підполковника як чесного, принципового і відповідального офіцер, патріота України. Вони особливо відзначають не тільки його особисту порядність, а й неабияку особисту мужність, яку він проявив під артобстрілами і під час бойових дій в районі Георгіївка. У серпні 2014 підполковник Одіжний одним з останніх залишив цей населений пункт разом з лейтенантом Романюком, який посмертно був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Це не перше призначення бойових офіцерів «Шторму» на керівні посади в одеській міліції. Кілька днів тому начальником міліції громадської безпеки міського УВС став Євген Рудковський. Полковник міліції, який також добровільно пішов служити в «Шторм», двічі побував за ротації в гарячих точках АТО. Його особисті та ділові якості дуже високо оцінюються колегами і підлеглими по батальйону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.