Дорогі продукти жахливої якості. Кримчани про нові реалії

Дорогі продукти жахливої якості. Кримчани про нові реалії
Відшукати українські продукти на кримських прилавках стає все складніше. Їх вже майже повністю витіснили російські, які відрізняються жахливою якістю.

Про це у блозі на ТСН.ua розповів житель півострова з ніком «Говорить Крим» - з міркувань безпеки автора редакція приховує його ім'я.

«Нічого російського мені не пропонувати! - безапеляційно на весь голос заявляє чоловік в продуктовому магазині. – Г*вно!» Думаєте, хтось заперечив? Продавщиця розуміючи, зітхнула. Покупці промовчали. Адже серед них напевно були путінці. Але й вони здатні відрізнити якісний продукт від «г*вна», - переказує автор побачене в кримському магазині.

За його словами, Росія так і не навчилася смачно «готувати», але продавати кримчанам хоче дорого. Місцеві українські патріоти принципово не купують російські продукти і намагаються всілякими способами знайти українські.

«Виконроби «кримської весни» так квапилися витіснити з Криму українські товари, що думати про наслідки їм було ніколи. Злякалися пізніше. Коли зимові шторми майже через день зупиняли Керченську переправу разом з навантаженими російським «добром» фурами», - розповідає кримчанин. Автор блогу говорить, що в Криму почалася справжня паніка, коли нещодавно Держприкордонслужба України раптом на один день перекрила проїзд вантажівок у Крим.

«Місцеві заволали: це, мовляв, «спроба дестабілізувати економічну та продовольчу ситуацію в Республіці». Стало бути, від бандерівців кримчан врятували, але вимагають, щоб годували врятованих ті ж бандерівці. Без України ніяк. Адже ще зовсім недавно гидливо відмахувалися від неї і погрожували не тільки самі прогодуватися, але й нагодувати всю Росію», - дорікає земляків кримчанин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прозріння приходить через шлунок... А листа не пробували писати "дорогому" ВВП чи хоча б Жирику ?..
Відповісти
Дійсно, свідомість через шлунок, направду страшно!!!
Відповісти
Ну і для чого Украіна поставляє продукти на окуповану територію?
Відповісти
На одному із каналів якась тьотя з Криму торік казала : " Ми щастливиє и пяниє оттого , что ми в росии". Тіштесь. Хай вам вова путін на голубому вертольті їстоньки возить. Кричіть , волоайте. Торік же волали і раділи..
Відповісти
та все в них нормально. І явно краще ніж у нас.
Відповісти
Краще г.. їсти, ніж кожен день молодих хлопців ховати! А люди в Криму живуть краще за нас, пенсії та зарплати набагато більші. А головне стабільність, чого в нас НІКОЛИ НЕ БУДЕ!
Відповісти
брехня, бо на тому тижні повернувся з севаса, це нас так підтримують, щоб далі душити.
Відповісти
підтримую, просто нагнітають ситуацію, друзі живуть в Качі, біля севасторполя. І про пляжі, і про магазини.промивка голови
Відповісти
Шо-шо? Блог ТСН? - Мені вже смішно... Бо це смітник україніських новин. Як не збрешуть - то не заснуть. І звісно як і зазвичай редакція приховує ім'я... Ага...так і є.
Відповісти
До речі я навіть в Луцьку маю нагоду порівнювати деякі товари вітчизняного виробника з російскькими аналогами. І перевага явно не на користь перших. ІМХО.
Відповісти
українець за свою зарплату не може дозволити перевірити цю ситуацію, тому йому лапшу вішають справно, тому що інакше він задумається чому за корупціонера Януковича жилось краще ніж за майдаунобалаболів. А так нема коли думати, включив зомбоящик і готуйся до могилізації
Відповісти
Заметил-такие заказушные материалы появляются перед(во время) очередных повышений цен, тарифов, сокращения выплат пенсий на Украине. Цель-показать "у них ещё хуже, радуйтесь, что вы не в Крыму". Стандарты качества на продпитания в России намного жестче чем на Украине. Качество и цены меня вполне устраивают. На прошлой недели был в Ровенской обл. Побывал в "глубинке"- это полный кошмар. Ребята, не лезьте в наши вопросы, мы их решаем сами. Это не ваше дело. Решайте свои проблемы.
Відповісти
Саме велике щастя для українця, коли в сусіда свиня здохла. Це про статтю.
Відповісти
нічого з написаного тут не є правдою. Маю знайомих там - зп підвищили і платять вчасно. Продуктів в магазинах вистачає і хорошої якості. пс.і що це за словосполучення "стало бути" в останньому абзаці? ВП, у вас що редактора нема???
Відповісти