Лучанка заборгувала півмільйона гривень за опалення

Лучанка заборгувала півмільйона гривень за опалення
Лучанка має у своїй власності 20 квартир у місті, проте вже вісім років не заплатила ні копійки за їхнє опалення.

Про це розповіла заступник директор з фінансово-економічних питань ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна під час засідання тимчасової контрольної комісії міськради щодо захисту прав споживачів при встановленні тарифів на житлово-комунальні послуги.

За словами Малютіної, злісна боржниця не платить «Луцьктеплу» ще з 2007 року, а має у своїй власності 20 квартир.

«Коли люди продають квартири, то ми нараховуємо їм тарифи як мешканцям. Ми дивились ту славнозвісну пані Наталію, яку мабуть знає все місто. Її борг – півмільйона гривень і це лише у нас», - сказала представниця «Луцьктепла».

Нагадаємо, що нещодавно перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев сказав, що через борги комунальне підприємство «Луцьктепло» можуть визнати банкрутом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
напевне пані Кушнір
Відповісти
І завжди з помилками....
Відповісти
Так а у чому проблема-то? Чи у Луцьктепла юристів немає, які можуть через суд вибити борги, звернувши стягнення на кілька квартир? Для чого розповідати про це на прес-конференціях замість займатись роботою? За вісім років вже можна було б хоч щось зробити...
Відповісти
ця боржниця імя якої Наталія Кушнір не тільки не платить за комунальні послуги а і не повертає борги людям в яких позаймала гроші і не віддає.Хвора психічно вона і її сестра Кушнір Оксана яка також набрала кредитів на мільйони гривень обманула людей шляхом підробки документів.Обидві заслуговують довічне увязнення.З забутого і забитого села БРУДНІ дівчата.Над Вами все місто сміється.......
Відповісти