На «Бандерштат» завітає відомий український кінорежисер

На «Бандерштат» завітає відомий український кінорежисер
Олесь Санін – видатний український кінорежисер, автор таких відомих фільмів, як «Перебіжчик», «Мамай», «Поводир, або Квіти мають очі».

Цього року відомий український кінорежисер завітає на «Бандерштат», повідомляє прес-служба фестивалю.

Завдяки фільмам «Мамай» та «Поводир», його ім`я стало відомо не тільки українському глядачу. Сам Олесь каже, що після виходу «Поводиря» він помітив активну цікавість іноземців не тільки до стрічки, а й до подій в Україні. Вони підходили до нього і казали, що тепер, нарешті, починають розуміти звідки в українцях та відчайдушна жага справедливості та волі. Звичайно, «Поводир» важко сприймати виключно як кінематографічний проект, адже він є не просто історичною драмою.

Та Олесь Санін – не тільки талановитий режисер. Він є чудовим прикладом того, що талановита людина є талановитою в усьому. Крім того, що він є кінорежисером, актором, скульптуром, Олесь ще й грає на бандурі, торбані та лірі, тим самим продовжуючи споконвічну волинську лірницьку традицію.

На гутірці можна буде спитати в нього те, що буде цікаве саме вам: може це буде питання про те, як це – в наші часи входити до Київського кобзарського цеху або, що відчуває режисер, коли саме його стрічку обирають представляти Україну на здобуття премії «Оскар». А може вам буде цікаво дізнатись про нові задуми режисера? Про все це і навіть більше можна буде дізнатись на гутірковій сцені з Олесем Саніним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пздц подія! Вже біжу скупати білети! В країні війна! Які бандерштадти?
Відповісти
Останні новини
На «Бандерштат» завітає відомий український кінорежисер
09 липень, 2015, 14:38